Presale coordinator/Deltid

Presale coordinator/Deltid

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Presale coordinator kommer du att med hjälp utav listor prospektera fram kontaktuppgifter till potentiella kunder för Digital Procurement. De kontaktuppgifter som du får fram ska sedan föras över i Excel. Du kommer att både använda telefon och dator som arbetsverktyg.

Denna roll är perfekt för dig som vill tjäna extra under studietiden och utveckla dina kunskaper inom både service och administration!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Vi söker dig som studerar på universitetsnivå, har studerat i minst 1 år och har möjlighet att jobba cirka 2 dagar i veckan. Vi söker dig som har någon tidigare erfarenhet inom service, det är även meriterande om du har Excel-vana.

Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader med start omgående och med möjlighet till förlängning.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Utland
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idag lämnar en inköpsorganisation 25-50 procent av sin inköpsspend oförhandlad. Anledningen är att den är utspridd på hundratals eller tusentals leverantörer. Vi kompletterar inköpsorganisationen med digitala förhandlingar för dessa leverantörer. Genom vår digitala plattform DigiProc uppnås skalbara, effektiva och smarta förhandlingar utan geografiska eller branschspecifika begränsningar.