Bli en Integration Advisor och en problemlösare

Bli en Integration Advisor och en problemlösare

Vi söker efter en medarbetare som talar flytande svenska och är detaljorienterad, nyfiken, brinner för att ge goda kundupplevelser och önskar att utveckla sig själv och framtidens bank. Det är också en stor fördel om du har erfarenhet i EDI.

Integration Services (INTS) har ansvaret för att hjälpa svenska företagskunder med den tekniska integrationen mellan kundens system och banken. INTS är organiserat efter vilka länder som supporteras, dvs. en dansk, en norsk och en svensk del. I den svenska delen är 4 personer anställda. Arbetsplatsen är förlagd i Århus eller i Høje Taastrup utanför Köpenhamn. INTS har ansvaret för att hjälpa företagskunder i Norden och Irland med frågor gällande teknisk integration, såsom felsökningar och filformat mellan kundens och bankens system. Det förkommer även deltagande i kundmöten.

Högt tempo och intresse i det tekniske
För att lyckas i rollen bör du ha lätt att lära dig nya saker och det är en fördel med en IT utbildning. Alternativt kan du ha ett genuint intresse i det tekniska. Komplexiteten i uppgifterna är av varierande slag och dina kompetenser kan komma att sättas på prov på daglig basis. INTS är en driftsorganisation där vi kvalité i vår service är en självklar del. Effektivitet och SLA-mål är viktiga parametrar i vår vardag. För att lyckas i rollen bör du vara noggrann och effektiv och bli motiverad av en arbetsdag i högt tempo. Samarbete med flera olika avdelningar i organisationen är också en del av arbetet. Tillsammans med andra kollegor i INTS kommer du bidra till att Danske Bank framstår som en professionell finansiell partner som skapar möjligheter och mervärde för bankens kunder.

Tjänsten kräver att du har god förmåga att kommunicera i både tal och skrift på svenska och engelska. Det är även en förutsättning att förstå skriven och talad danska och norska.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete i en hektisk miljö, där det är högt i taket med en hög grad av positivitet. Därför är det viktigt att du är flexibel och är inställd på löpande förändringar. Du kommer att medverka till att utveckla avdelningens arbetsmetoder och lösningar. Vi har en god och stabil arbetsmiljö där vi lägger vikt på att hjälpa varandra och där det finns stora möjligheter för både personlig och professionell utveckling.

Intresserad?
Vi håller löpande samtal och anställer när den rätta kandidaten dyker upp.

Du är välkommen att kontakta ställföreträdande teamchef Rolf Jakobson på telefon +45 45 13 07 82 om du har några frågor om tjänsten.

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder.

Send ansøgning og CV online senest den 01-09-2019.
Mer info
Kontaktperson Rolf Jakobson
Telefon 045 45 13 07 82
Område Utland
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.