Telemarketing

Telemarketing

Dina arbetsuppgifter

I rollen som försäkringsförmedlare arbetar du med telefonen som verktyg. Du har kontakt med privatpersoner och hjälper personer som själva visat intresse att hitta mer förmånliga försäkringslösningar än vad de har idag.

Rollen som försäkringsförmedlare innebär bland annat att:
  • Du bearbetar kunder som själva visat intresse för Compricers tjänster
  • Du tar reda på vad kunden behöver och tar fram olika försäkringslösningar
  • Du presenterar aktuella lösningar och assisterar kunden i att genomföra eventuella ändringar
I rollen arbetar du mot mål på både individuell nivå och på teamnivå. I rollen erbjuds du utbildning både under introduktionen och under anställningens gång, detta för att du ska kunna erbjuda bästa möjliga service till de kunder du har kontakt med.

Din profil

Vi söker dig som beskriver dig själv som socialt kompetent, resultatinriktad och kreativ! Du gillar att göra affärer och vill vidareutvecklas inom försäljning. Vi ser gärna att du arbetat med service innan och det är meriterande ifall du har erfarenhet från försäkringsbranschen eller telemarketing. Det är också ett stort plus ifall du har idrottsbakgrund.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta på en av Sveriges största jämförelsesajter för privatekonomi? Vill du hjälpa privatpersoner med sin ekonomi? Är du intresserad av att arbeta mitt i city? Är gemenskap och möjligheten att skaffa vänner på jobbet viktigt för dig? Drivs du av att tävla? I så fall är Compricer arbetsplatsen för dig!

Compricer ägs av Schibsted, har funnits sedan år 2005 och arbetar med att hjälpa privatkunder att hitta bättre avtal för sin privatekonomi. Compricer hjälper cirka 2500 kunder dagligen!

Studentwork bistår Compricer i rekryteringsprocessen men anställningen är med Compricer med inledande sex månaders provanställning.