Säljare till Calamo

Säljare till Calamo

SÄLJARE TILL CALAMO

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att arbeta enligt Calamo’s utarbetade säljprocess. Rollen innebär att utveckla nya och befintliga kunder tillsammans med kollegorna. Exempel på dagliga arbetsuppgifter är:
  • Kundutveckling, ta fram förslag på lösningar till kund, offerera och följa upp.
  • Planera och genomföra besök, både hos nya prospekt och befintliga kunder.
  • Tillsammans med dina kollegor arbeta ut bra lösningar åt kund.
Dina dagliga verktyg är framför allt vårt affärs- och CRM system.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du gillar att kommunicera och känner dig bekväm med både personlig kontakt och sociala medier. Våra affärsmöjligheter är många och ditt driv och din energi kommer till stor användning i arbetet med nya affärsmöjligheter. Grundläggande krav för tjänsten är att du behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har en högskoleutbildning eller liknande inom teknik. Vi lägger stor vikt vid erfarenhet inom försäljning och språkkunskaper i tyska är meriterande.

Om tjänsten

Tjänsten som säljare är en direktrekrytering där du blir anställd av Calamo. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 18/5-2021. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Calamo AB är ett högteknologisk och internationellt verksamt företag som erbjuder ytbehandling av rostfria produkter till kunder inom bl.a. sjukhus-, elektronik-, läkemedel-, papper och massa-industrin.

Tillsammans med våra övriga familjebolag omsätter vi över 1 miljard kronor och är världsledande inom våra områden. I Molkom finns Calamos huvudkontor med bland annat försäljning, tillverkning, forskning och utveckling av produkter och tjänster. Hit letar vi ständigt efter människor som vill vara med att forma och utveckla företaget. Hela koncernen befinner sig i en mycket spännande expansion som erbjuder ett spännande och utåtriktat arbete inom en rad områden.

Med vår vision Adding Perfection, tillför vi våra kunder ett mervärde i allt vi gör.