Innesäljare till Calamo

Innesäljare till Calamo

INNESÄLJARE TILL CALAMO

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att arbete enligt Calamos utarbetade säljprocess. Rollen innebära att utveckla nya och befintliga kunder tillsammans med kollegorna. Exempel på dagliga arbetsuppgifter är:
  • Offert- och orderbokning till kund.
  • Vara länken mellan produktion och kund.
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du är gillar att kommunicera och bekväm både med personlig kontakt och sociala medier. Du är van att se helheten, samtidigt som du ser nya utvecklingsmöjligheter runt omkring dig.

Grundläggande krav för tjänsten är att du behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har en högskoleutbildning eller liknande och lägger stor vikt vid erfarenhet som säljare, van arbeta i affärssystem och CRM-system.

Om tjänsten

Tjänsten som säljare är en direktrekrytering där du blir anställd av Calamo. Sista ansökningsdatum är 18/5-2021. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Calamo AB är ett högteknologisk och internationellt verksamt företag som erbjuder ytbehandling av rostfria produkter till kunder inom bl.a. sjukhus-, elektronik-, läkemedel-, papper och massa-industrin.

Tillsammans med våra övriga familjebolag omsätter vi över 1 miljard kronor och är världsledande inom våra områden. I Molkom finns Calamo's huvudkontor med bland annat försäljning, tillverkning, forskning och utveckling av produkter och tjänster. Hit letar vi ständigt efter människor som vill vara med att forma och utveckla företaget. Hela koncernen befinner sig i en mycket spännande expansion som erbjuder ett spännande och utåtriktat arbete inom en rad områden.

Med vår vision Adding Perfection, tillför vi våra kunder ett mervärde i allt vi gör.