Ledande Elektronikingenjör till CTEK

Ledande Elektronikingenjör till CTEK

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en elektronikingenjör med placeringsort Vikmanshyttan.

Nu har du som brinner lite extra för elektronik och världsledande teknik möjlighet att stärka upp CTEKs redan kompetenta elektronikgrupp. CTEK leder verkligen utveckligen inom batteriladdning framåt och just framtiden är något CTEK satsar mycket på.

Har du ett stort intresse för hårdvarukonstruktion och vill arbeta med avancerad teknik? Nu söker vi efter erfarna elektronikkonstruktörer till CTEK i Vikmanshyttan som vill vara med och utveckla tekniken i framtidens produkter. Ditt arbete kommer att ske i Vikmanshyttan och du kommer få stora möjligheter att bredda din erfarenhet och kunskapsbank då uppgifterna varierar över tid.

Din profil

Vi tror att du kommer trivas på CTEK om du är genuint intresserad av teknik. Rollen som konstruktör lockar dig och du drivs av möjligheten att utföra olika uppdrag - med ett stort engagemang, nyfikenhet och en vilja att alltid bli bättre.

Vi ser att du är civilingenjör inom elektronik eller har motsvarande kvalifikationer gärna med minst två års erfarenhet av kraftelektronikutveckling samt flerårig erfarenhet av analog- och digitalkonstruktion av kretskort. Du har erfarenhet av HW test, EMC tester, simulering och verifiering samt god komponentkännedom och CAD-erfarenhet (PCB). Du har erfarenhet av och kunskap om switchad kraftelektronik samt simuleringsmetoder under produktutveckling.

Vi tror att du vill ta ett helhetsansvar för hårdvarukonstruktionen och leda denna framåt. Du har lätt för att samarbeta både inom och utanför din egen yrkesgrupp. Som person är du strukturerad, har en förmåga och ett driv att hitta nya metoder och lösningar. Kan du också axla en roll som ledare för ett konstruktörsteam är det ytterligare ett plus. Du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska då det krävs i kontakt med kunder och kollegor.

Förutom kunskap av digital och analog konstruktion för kraftelektronik och automatiserad tillverkning är det en fördel om du också behärskar ett eller flera av dessa områden:
  • Konstruktion för EMC och genomförande av kvalificerande provning.
  • Mätteknik och sensorer
  • Test och verifiering
  • Simulering
Urval sker löpande så registrera din ansökan via clockworkpersonal.se så snart som möjligt dock senast 2019-12-20. Vid frågor kontaka vår affärsområdeschef Engineering Jonas Bergkvist på 073-351 27 73
Mer info
Kontaktperson Jonas Bergkvist
Telefon 073-351 27 73
Område Hedemora
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CTEK: Maximizing Battery Performance
Maximizing Battery Performance är inte bara en slogan - det är kärnan i allt vi gör och alla produkter vi tillverkar.
Det innebär att vi tänjer på gränserna för forskning och utveckling för att få ut nya batteriladdningstekniker på marknaden. Våra kunder förväntar sig bara det bästa av våra produkter, oavsett om de använder dem hemma, på verkstaden, som en viktig del i det dagliga arbetet eller till och med på racingbanorna. Vi ligger steget före konkurrenterna eftersom vi hela tiden förbättrar och tar fram nytt. Ta en titt så ser du att hela vår organisation lever och andas detta tankesätt. Medan andra har utökat sin verksamhet bibehåller vi vår fokus på att maximera batteriprestanda.

Därför är CTEK global marknadsledare inom batterihanteringslösningar.