Norsktalande kundtjänstmedarbetare Spanien

Norsktalande kundtjänstmedarbetare Spanien

Har du planer på att flytta utomlands och upptäcka en ny kultur och är grym på kundservice? På vårt kontor i Spanien är vi idag över 200 härliga kollegor som älskar att göra livet lite enklare och tryggare för våra kunder! Sector Alarm växer och vår flerfaldigt prisbelönta kundservice i
Fuengirola söker nu efter fler hjältar som vill ta hand om våra norska privatkunder genom ett personligt bemötande och förstklassig service.

Vad gör en kundtjänstmedarbetare?
I rollen arbetar du mot våra norska privat- och företagskunder med service och problemlösning. Tjänsten är varierande med fokus på teknisk support men du kan även få jobba inom bokning, fakturering eller med pro-aktiv kundvård. Våra värderingar är Kundorienterad, Förbättringsvillig,
Målmedveten och Pålitlig vilket genomsyrar våra kundmöten oavsett om det är via telefon, chatt eller mail. Det innebär att du tar ägandeskap för våra kunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete. Du blir en del av vårt norska team med kollegor som antingen redan bor i Spanien eller som precis som dig flyttat ner från Sverige eller Norge - gemenskapen är stark och vi hittar på mycket utanför jobbet tillsammans.

Vem är du?
För att trivas på Sector Alarm har du positiv inställning, du strävar efter att kunna ge bästa service i varje unikt kundmöte. Du är målfokuserad med viljan att bli bäst på det du gör och du mår som bäst på jobbet när dina kollegor och våra kunder är nöjda och glada. Vi ser gärna att du har en komplett gymnasial utbildning, du behärskar norska i tal och skrift och det är meriterande är om du har tidigare erfarenhet av kundtjänstsupport via telefon och mail.
Vi ser det som en självklarhet att du har god datavana och är prickfri i polisens belastningsregister.

Vad kan vi erbjuda?
Vi erbjuder en arbetsplats i Fuengirola, Spanien där du arbetar i en stimulerande arbetsmiljö i nya fräscha lokaler med ca. 200 serviceorienterade kollegor. Alla nya medarbetare får tre veckors utbildning, hjälp med boende de två första veckorna i Spanien och hjälp med att ordna det administrativa kring spansk sjukvård, ID-nummer och liknande. Vi är måna om att våra anställda ska få en bra start och du kommer vara väl förberedd när du har ditt första kundmöte. Vi vet att våra medarbetare är vår framgångsfaktor och vi lägger därför stort fokus på arbetsglädje och trivsel. Vi är duktiga på att fira framgång också! Det finns alltid aktiviteter att engagera sig i, både på och efter jobbet. Allt från fotboll och beachvolleyboll till gemensamma kick-offer och biobesök.

Ansökan
Vad roligt att du är intresserad av ett äventyr i Spanien! I den här rekryteringprocessen samarbetar jag med vårt rekryteringsteam i Norge, därav kommer delar av rekryteringsprocessen vara på norska. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta mig, Sara Malm (sara.malm@sectoralarm.se).
Jag ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sara Malm
Telefon 0733-757143
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sector Alarm AB
Hemsida https://www.sectoralarm.com
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 510 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.