Hur vi jobbar

På Bonava utmanar vi oss själva varje dag, drivs av en passion för att skapa hem och lyckliga grannskap för fler. Vi strävar mot höga mål och har väldigt kul på vägen. Vi är ett stort internationellt företag med en familjär känsla och tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av kompetens.

Din roll

I rollen som ekonom kommer dina arbetsuppgifter att vara löpande reskontra, arbeta med processhantering och kontinuerligt förbättringsarbete inom ekonomiska flöden. Du kommer att tillhöra teamet för General Accounting på 12 personer som ansvarar för Bonavas bokslut och redovisning.

Din profil

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har arbetat i en bred ekonomiroll, förslagsvis som ekonomiassistent, i tre års tid. Du ska ha dokumenterad erfarenhet från leverantörsreskontra och ska trivas i en roll där arbetsuppgifterna är varierande. Som person tycker du om förändringar, är nyfiken och vill ständigt utvecklas. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för system och digitalisering. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Join our journey

Vi tror på att nå vårt mål med att få marknadens mest nöjda kunder genom att ha motiverade och engagerade medarbetare. Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som brinner för att skapa bättre hem och liv för våra kunder. Du får möjlighet att vara med och bidra till vår vinnande kultur som utöver kundfokus präglas av passion och vilja att leverera "det lilla extra". Hos våra medarbetare är arbetsglädjen hög och det är du själv som påverkar din utveckling! Uppdraget är på heltid, beräknas starta i december och är ett konsultuppdrag via Studentwork på 6 månader.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har skapat hem och grannskap sedan 1930-talet. Bonava har 2 000 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 14,5 miljarder kronor år 2017. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på bonava.se