Content Manager till Bonava

Content Manager till Bonava

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Content Manager kommer du att ansvara för den interna kommunikationen på Bonava. Du kommer att driva, koordinera och hantera kanaler för internkommunikation ur ett operativt perspektiv.

Arbetsuppgifterna innehåller:

-Produktion av eget redaktionellt innehåll för Bonava Group och Bonava Sverige med utgångspunkt från innehållsplan och andra övergripande strategier

-Stöd till innehållsansvariga på såväl övergripande nivå, Bonava Group, som lokalt inom Bonava Sverige

-Vid behov delta som kommunikatör med ansvar för kommunikationsplanering

Denna roll startar den 1 augusti och sträcker sig fram till sista oktober. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Studentwork men jobba ute hos Bonava.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom kommunikation, journalistik eller liknande samt har erfarenhet av att ha arbetat med intern kommunikation på ett större bolag. Du har gärna mellan 1-5 års erfarenhet av att arbeta med intern kommunikation. Vidare är det meriterande om du har arbetat med Sharepoint sedan tidigare. Som person ser vi att du är strukrurerad, analytisk och kreativ. Du ska vara flytande i tal och skrift i både Svenska och Engelska.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 juli 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har skapat hem och grannskap sedan 1930-talet. Bonava har 2 000 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 14,5 miljarder kronor år 2017. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm.