Student inom kommunikation med fokus på sociala medier

Student inom kommunikation med fokus på sociala medier

Dina arbetsuppgifter

I arbetet med sociala medier på Boehringer Ingelheim kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara:
  • att monotera sociala medier (så som facebook, instagram, linkedin, twitter)
  • att korrigera innehåll till sociala medier så som översättning från engelska till svenska samt utforma innehållet så att det matchar den svenska kundmarknaden.
I denna roll kommer du främst att stötta två kollegor i det närmsta teamet som också kommer att vara dina handledare.

Omfattning: Cirka 8h i veckan med möjlighet till större omfattning på röda dagar samt lov.

Placering: Hammarby

Start: I mitten på augusti

Din profil

För denna roll önskar vi att du för närvarande studerar på högskola eller universitet inom relevant område så som kommunikation, media eller sociala medier. Vi ser gärna att du har arbetat med digital kommunikation tidigare. Utöver detta söker vi dig med en gott affärssinne och som besitter mycket goda kunskaper vad gäller att kommunicera i både tal och skrift. Denna roll kräver att du känner dig bekväm med att arbeta både på svenska men också på engelska.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 aug 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I mer än 130 år har läkemedelsföretaget Boehringer Ingelheim forskat fram innovativa mediciner för både människor och djur. Boehringer Ingelheim är ett av världens 20 ledande läkemedelsföretag. Huvudkontoret finns i Ingelheim, Tyskland, och det familjeägda företaget har ca 50 000 anställda som arbetar med human- och veterinärmedicin samt biofarmaceutisk kontraktstillverkning. I Sverige har Boehringer Ingelheim cirka 100 medarbetare.

Socialt ansvar är viktigt för Boehringer Ingelheim och företaget arbetar med sociala projekt så som "Making More Health". De arbetar även aktivt med att minimera påverkan på miljön, både i produktionen men även för att våra produkter ska ha en minimal påverkan på miljön.

Nu letar Boehringer Ingelheim efter en student som arbetar med sociala medier som vill arbeta hos dem på heltid. Låter det som att det är dig dem söker? Skicka in din ansökan redan idag!