Attacus Stål & Smide söker en Produktions -, Projektledare

Attacus Stål & Smide söker en Produktions -, Projektledare

Beskrivning:

Som produktions-, projektledare hos Attacus Stål & Smide har du en nyckelroll i företagets fortsatta utveckling. I tjänsten ansvarar du för att koordinera, planera och hålla en löpande dialog med medarbetarna i produktionen och berörda parter i projekten. I rollen som produktionsledare är din huvuduppgift att svara för den dagliga ledningen i produktionen. Du ser till att uppställda mål avseende produktkvalitet, leveranssäkerhet och produktivitet uppnås. Som projektansvarig är du ansvarig för genomförande av projekten från kontrakt till slutbesiktning. Placeringsort är Östersund alternativt Vaplan. Resor i tjänsten förekommer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med en relevant bakgrund både utbildnings- och arbetserfarenhetsmässigt inom projektledning. Alternativt har du annan förvärvad erfarenhet som kan prövas likvärdig. Du har goda kunskaper och insikter när det gäller ekonomi och leda personal. Du har erfarenhet av entreprenad, stålbyggnad och generellt verkstadsarbete inom svetsning och plåtbearbetning. Meriterande om det finns erfarenhet inom vattenkraft.
Dina personliga kännetecken:
  • du har naturliga ledaregenskaper
  • du är strukturerad och har "ordning och reda"
  • du har hög kapacitet och är lösningsfokuserad
  • du är en utmärkt relationsbyggare och har en stark kommunikativ förmåga
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du ambitiös, driven, positiv och med rätt bakgrund, så kommer du både passa in och trivas hos oss!

Du har god vana av system som Excel och Office. Du har goda språkliga kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har minst B-körkort.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön

Övrigt:

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.

Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Britta Kereby
Telefon 063194340
Område Utland
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 mars 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Attacus Stål & Smide är ett av Jämtlands äldsta svets och smidesföretag grundat 1949. Vi utför alla typer av svets och smidesarbeten samt montage och maskinbearbetning. Vi ingår i Attacusgruppen som består av sju bolag som alla är verksamma i byggbranchen. Bolagen arbetar med fastigheter, bygg, mark och smide. Inom gruppen finns även två trähusfabriker samt en betonghusfabrik och en betongelementfabrik. Attacusgruppen har ca: 400 anställda och omsätter 700 miljoner