Kundservice på Finska

Kundservice på Finska

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Kundservicemedarbetare på Arctic kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara att ta emot inkommande samtal, handläggning, registrering av försäkringar, hantering av e-post samt andra administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team på cirka 10 personer som värderar gemenskap och som ser till att alla har en viktig del i det dagliga arbetet. Denna rekryteringsprocess sköts av Studentwork men du kommer att bli direkt anställd av Arctic.

Start: Så snart som möjligt

Placering: Segeltorp

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Din profil

Som person önskar vi att du tidigare har arbetat med service alternativt med administration. Som person ser vi att du är lugn, trygg, social, professionell samt driven. I denna roll behöver du vara bekväm med att prata inför andra såväl på finska som på svenska.

Låter det som om det är dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Artic är en registrerad försäkringsförmedlare som lyder under Finansinspektionen. Deras verksamheten är reglerad i lag och de är medlemmar i Svenska försäkringsförmedlares förening, SFM. Arctic grundades 1986 och deras huvudsakliga inriktning går mot att tillhandahålla ekonomisk trygghet med hjälp av försäkringar för företag och deras kunder inom bland annat clean-tech, energi, elektronik och miljöområdet.