Marknadsansvarig/kommersiell chef för Sverige

Marknadsansvarig/kommersiell chef för Sverige

Drömmer du om en karriär i ett snabbväxande SaaS (auto- tech) - företag?

Ag analytics expanderar för närvarande på den svenska marknaden och vi behöver en kommersiell chef för att vidtaåtgärder och genomföra aktiviteter för att se till att vår svenska tillväxtstrategi kommer igång. Du kommer att bli en del i ett team tillsammans med andra tillväxtansvariga, som var och en har hand om sin marknad och tillsammans kommer ni att stötta varandra för att öka våra marknadsandelar i Europa.

Om du drömmer om en roll där du kan påverka och utvecklas, då är detta det rätta jobbet för dig.

Autoflows är en unik kunddataplattform för fordonsindustrin, som gör det möjligt för återförsäljare att använda data och se till att deras företag växer genom automatisering av marknadsföring.

Autoflows är redan väl etablerat i Danmark, Norge och Finland och vi är på god väg i Sverige med partnerskap och kunder. Vi samarbetar med de mest prestigefyllda märkena och återförsäljarna i världen såsom Audi, VW, Porsche, Opel, Suzuki, Kia, Ford, Volvo, Renault, Mercedes och Citroën. Vår goda kännedom om fordonsindustrin hjälper oss att designa relevanta plug - and - play -digitala tjänster. Vi förmedlar tjänster för varumärken, återförsäljare och fristående verkstäder.

Det här är en mycket spännande tid att få vara delaktig i ag analytics tillväxt eftersom vi håller på att expandera inom nya områden i Europa.

Din roll
Genom att arbeta tillsammans med ledarteamet, marknadsföringsteamet och dina andra kommersiella kollegor kommer du att ansvara för att skapa en medvetenhet om Autoflows i Sverige och säkra att leads blir till kunder genom en fantastisk go-to-market strategi. Du förväntas ha gedigen projektledningsförmågaför att kunna skapa och genomföra en plan, såväl som arbetslivserfarenhet avseende tillväxtstrategi och aktiviteter. Du måste ha ett kommersiellt tänkande och ha kundfokus och förstå hur kunderna tänker när det handlar om att prova och köpa nya lösningar så att du kan utforma de rätta kampanjerna och säljprocesserna. Du kommer att leda alla aktiviteter på den svenska marknaden från början till slutetav försäljningen. Du kommer att hjälpa till med att bygga kundrelationer genom hela säljprocessen så att dessa kan lämnas över till vårt Customer Success Team för onboarding och fortsatt framgång. Denna roll är en nyckelroll i vår strategi för att släppa ag analytics potentiali resten av Europa. Den kommer att vara mycket betydelsefull och du kommer att leverera och även se resultat redan från första dagen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Strategisk account mapping, uppföljning och avslut.
 • Utforma en tillväxtplan inklusive e-postkampanjer, SoMe (paid and organic), gated content, telemarketingkampanjer m.m.
 • Organisera och hålla webbseminarier, evenemang och onlinemöten.
 • Project manage din plan och se till att aktiviteter är klara i tid: design, planering, utförande och justering.
 • Bedöma din prestation och rätta till om det behövs.
 • Hantera din vecko- månads- och kvartalspipeline.
 • Account Management av din kundportfölj fram till överlämnandet till Customer Success
 • Samarbeta med marknadsföring för att skapa kunder och med dina kommersiella kollegor för att skapa ideer.
Din bakgrund
 • En kommersiell bakgrund och bekräftelse på affärstillväxt, helst från ett teknikföretag.
 • Erfarenhet av att bygga och genomföra en go-to-market strategi och plan.
 • Förmåga att genomföra din plan med e-postkampanjer, SoMe, telemarketing, white papers m.m. för att skapa medvetenhet och för att fånga dina åhörare.
 • Erfarenhet av att hålla säljmöten och webbinarier på egen hand.
 • Visad förmåga att hantera kundrelationer.
 • Bevisad kommersiell medvetenhet och affärsmannaskap.
 • Du måste kunna tala svenska flytande.
Om oss
Ag analytics är ett internationellt team med 25 anställda i Danmark, Norge, Sverige och Finland, som brinner för prediktiv dataanalys. Våra kontor finns på Højbro Plads i Köpenhamn i den coola, nystartade communityn Matrikel 1. Vi är fokuserade på att leverera förstklassiga lösningar till våra kunder samtidigt som vi lär och utvecklas. Vi har en informell och avslappnad atmosfär med teamevenemang, frukostar och fredagsbar. Du kan läsa mer om oss här www.aganalytics.dk

Så här ansöker du:
CV och ansökan skickas via ansökningsflödet i JobIndex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/464568/commercial-manager-for-sweden. Deadline är fredagen den 9. december men vi intervjuar löpande, så ansök så snart som möjligt.

Om vår intervjuprocess:
 • Online eller face-to-face introduktion om ag analytics och dig (30 minuter)
 • Online eller face-to-face introduktion med nyckelpersoner i teamet (30 minuter)
 • Fall-baserad intervju med medlemmar i teamet och VD (1 timme)
 • Avslutande samtal med VD inklusive lönesamtal, startdatum och andra praktiska detaljer (30 minuter)
Kontaktperson
Om du har frågor, kontakta CEO Nicholas Malcolm, e- mail nm@aganalytics.dk , tel. nr( +45 ) 30991421
Mer info
Kontaktperson Nicholas Malcolm
Telefon +4530991421
Email Mejla Nicholas Malcolm
Område Utland
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (5 dagar kvar)