Säljare till vår kund i soliga Marbella

Säljare till vår kund i soliga Marbella

Söker du efter nya utmaningar och vill du jobba och bo i soliga Marbella? Brinner du för sälj och är en tävlingsmänniska som älskar att vinna? Du har vi det perfekta jobbet för dig hos vår kund i soliga Spanien med start omgående.

Om tjänsten
Som säljare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att sälja TV-abonnemang för Sveriges mest välkända och respekterade TV-leverantör via telefon mot svenska kunder på privatmarknaden. Vår kund grundades 2014 och har sen dess gått från klarhet till klarhet. Idag är de strax över 50 anställda. Kontoret ligger i Marbella och tjänsten är på heltid med arbetstider måndag- torsdag 10.30-18.30 samt fredag 10-18.

I din roll som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kontakta potentiella kunder på privatmarknaden i Sverige
  • Sälja TV-abonnemang
  • Använda telefonen som ditt verktyg
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom försäljning, har en idrottsbakgrund, stresstålig och tävlingsinriktad.

Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att arbeta under högt tempo.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning
  • Flytande i Svenska
  • Stresstålig och tävlingsinriktad
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Kunden
Är ett svenskt företag med huvudkontor i Spanien, som jobbar med stora och välkända företag och varumärken och uteslutande mot den svenska marknaden. Företaget grundades 2014 och har sen dess gått från klarhet till klarhet. Företaget värnar om sin personal och har ofta företagsevent, afterwork, tävlingar och andra aktiviteter.

Om anställningen
Kunden har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

För att få anställning hos kunden ska utdrag från belastningsregistret uppvisas.

Kunden erbjuder dig:
  • All hjälp med NIE-nummer (spanskt personnummer) och allt pappersarbete som krävs för att man ska få jobb i Spanien. Kunden har även företagslägenheter, kollektiv, där deras anställda kan hyra in sig innan de hittar något eget boende. Lönen är en fast grundlön + provision på det man säljer.
  • En tillsvidareanställning med 2 månaders provanställning.
Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jelena Dogas via 073 - 684 72 92

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Upprepning av säljare, innesäljare, telefonförsäljare, tv-abonnemang, jobba utomlands, Marbella, Spanien, Adecco.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.