Area sales Manager till Paroc Panel Systems

Area sales Manager till Paroc Panel Systems

Om tjänsten
Som Area Sales Manager kommer du att vara länken till kund hela vägen från prospect till avtal och byggprocess. Som etablerat varumärke i premiumsegmentet är kunskap och service en viktig del av vårt erbjudande. Du kommer bli kontaktpunkt för såväl arkitekter i planeringsstadie som enskilda utförare för att säkra informationsutbyte och service som ställer stora krav på kunskap om produkterna.

Du driver din egen försäljningsbudget inom ditt geografiska ansvarsområde. Som etablerat bolag på marknaden kommer du att ta över ansvaret för befintliga kunder inom ditt område, men tar även en strategisk blick mot nya prospects. För att lyckas i rollen krävs förståelse för byggbranschen. Intressenter i olika typer av projekt kan skilja sig åt beroende på stadie, omfattning och processägare. Intressenter kan spänna mellan arkitekter i planeringsstadie, fastighetsbolag, byggbolag och enskilda aktörer på entreprenad. Du behöver på egen hand kunna avgöra vilka träffpunkter som är avgörande i både befintliga och framtida projekt för att bli en pålitlig partner i rätt skede av byggprojekt.

Vi söker för närvarande en Area Sales Managers till varsitt distrikt, dessa benämns Distrikt 4. Distrikt 4 sträcker sig från söder om Stockholm till Kristianstad och innefattar den östra halvan av Sverige. Se distrikten illustrerade under länken. https://www.parocpanels.com/sv-se/kontakt-sv

I din roll som Area Sales Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kontakt och service till befintliga kunder
  • Försäljning, förhandling och prospecting
  • Samband mot produktion, utveckling och ledning för att säkra kundens framtida behov.
Tjänsten som Area Sales Manager är en fastanställning med start så snart som möjligt.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen. Du kan ha arbetat säljande med produkter inom bygg, eller själv varit aktiv inom byggbranschen i relevant kapacitet där du byggt ett nätverk och förståelse. Vi lägger större vikt vid förståelse av branschen än din erfarenhet av säljande arbete.

Vidare ser vi att du är en person som ser service, förtroende- och kontaktskapande som naturligt. Du är lösnings- och affärsinriktad med en stark motivation att driva din egen budget och se din kund som en långsiktig partner.

Viktigt för tjänsten är:
  • Förståelse för byggbranschen
  • Förtroendeskapande och servicemind
  • Entreprenöriell inställning
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Paroc Panel System

Insulated Panel Systems
Paroc Panel System offers wide range of sandwich panel systems for each type of building and different applications. Our insulated panels for facades, external & internal walls and ceilings deliver very high fire, thermal and structural performance guaranteed both, by AST and QuadCore Technologies.

Our systems
We provide solutions for facilities with specialised needs, such as extra fire-safety, hygiene, sensitive acoustics, and attractive architecture. Sandwich panel solutions include everything needed to complete a structure: insulated panels, fixings, flashings, profiles, sealants, lifting equipment as well as first-class technical support.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

William Agervi på 0739724947 alt. william.agervi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Area Sales Manager, Key Account, Sales, Marknad, Sälj, Bygg, Byggindustri, Paroc Panel System, Job, Jobb, Adecco
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.