Vi söker engagerade svensktalande säljkonsulter til Teleperformance i Köpenhamn

Vi söker engagerade svensktalande säljkonsulter til Teleperformance i Köpenhamn

Teleperformance har ingått ett samarbete med en prisbelönt spelare i sin branch. Vi söker dig som vill hoppa på denna framgångsrika tillväxtresa. Vad väntar du på? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

I samarbete med Teleperformance söker Academic Work säljkonsulter till ett projekt hos deras kund ett mycket välkänt och ledande varumärke inom energi och el. Som säljkonsult hos Teleperformance får du den träning och vidareutbildning som behövs för att ständigt utveckla dig och hjälpa dig att bli framgångsrik i ditt jobb.

Hos Teleperformance fokuserar de på en positiv arbetsmiljö, på det goda kamratskapet mellan kollegor och ett team med utrymme för mångfald. Teleperformance sitter nära Femøren Station, Köpenhamn. Vilket enbart tar drygt 20 min med tåget från Hyllie station i Sverige.

Arbetsuppgifter
  • Sälja mot den svenska marknaden
  • Ringa olika potentiella privata kunder eller företag
  • Försäljning av el-tjänster
Vi söker dig som
  • är målfokuserad och beredd att kämpa för att komma dit du vill
  • är bra på att läsa av dina kunder så att du anpassar din försäljning till kundens behov
  • kan bygga, hålla fast vid och utveckla relationer över telefonen
  • Kan svenska flytande
Start: Mars 2021

Omfattning: Heltidstjänst

Arbetstid: vardagar mellan 09.00 - 17.00 och fredagar 9.00 - 16.30

Lön: 120 DKK timlön + bonusprogram.

Placering: Business Center Øresund, med hav- och strandutsikt, nära Femøren Station, Köpenhamn

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på info@academicwork.dk under kontorstid. Skriv annonsen i ditt mail.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se