Vi söker engagerade svensktalande säljkonsulter til Teleperformance i Köpenhamn

Vi söker engagerade svensktalande säljkonsulter til Teleperformance i Köpenhamn

Trivs du att prata med människor, skapa resultat via telefon och jobba i ett målinriktat team? Här har du möjlighet att utvecklas internt och påverka din lön varje dag i en organisation som gör skillnad för sina kunder. Vad väntar du på? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

I samarbete med Teleperformance söker Academic Work säljkonsulter till ett projekt hos deras kund E.ON Energilösningar AB. Teleperformance sitter nära Femøren Station, Köpenhamn. Vilket enbart tar drygt 20 min med tåget från Hyllie station i Sverige.

Som säljkonsult hos Teleperformance får du den träning och vidareutbildning som behövs för att ständigt utveckla dig och hjälpa dig att bli framgångsrik i ditt jobb. Du kommer att jobba nära tillsammans med ledning, kollegor och samarbetspartners på Teleperformance och håller löpande dialog om hur du utvecklar dig i din roll som säljkonsult.

Jobbet innebär en heltidstjänst på 37 timmar per vecka och du erhåller en attraktiv fast timlön + ett mycket lönsamt bonusprogram.

Arbetsuppgifter
 • Sälja sollösningar mot den svenska marknaden
 • Prata med svenska husägare som har visat intresse för att installera solceller
 • Vägleder kunden på ett tydligt och enkelt sätt för att förstå deras behov
 • Löpande kontakt med kunderna
Vi söker dig som
 • är målfokuserad och beredd att kämpa för att komma dit du vill.
 • är bra på att läsa av dina kunder så att du anpassar din försäljning till kundens behov
 • kan bygga, hålla fast vid och utveckla relationer över telefonen
 • har god forståelse av tekniska begrepp och kommunicera dem på ett lättförståeligt sätt
Som person är du:
 • glad, kommunikativ och serviceminded
 • har en hög energi- och ambitionsnivå
 • är professionell, proaktiv och medveten om både dina styrkor och svagheter.
Det är främst din potential och dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas och trivas i rollen som säljkonsult hos Teleperformance.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltidstjänst

Lön: 125 DKK timlön + bonusprogram.

PLACERING: nära Femøren Station, Köpenhamn

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på info@academicwork.dk under kontorstid. Skriv annonsen i ditt mail.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se