Svensktalande säljare till Board Company i Köpenhamn

Svensktalande säljare till Board Company i Köpenhamn

Är du en person som är trivs med korta säljprocesser och allt det innebär? Gillar du att skapa goda intryck hos potentiella kunder, samt har erfarenhet av B2B-försäljning? Gillar du att kommunicera via telefon och mail samt vill utvecklas ytterligare inom B2B-området? Då är kommer du trivas hos Board Company.

Information om uppdraget

Board Company är specialister på styrelseutbildningar. Deras välrenommerade Board Certificate undervisar ledande experter och professionella styrelsemedlemmar.

De har under flera år tillhandahållit utbildning och professionell utveckling till ledande styrelseledamöter i Danmark. Efter stor framgång och ett gott rykte bland sina kunder etablerade Board Company 2019 i Sverige. Sedan lanseringen i Sverige har företaget även etablerat sig i Norge, Nederländerna och Belgien. Den svenska försäljningsavdelningen har sedan starten växt snabbt och består i dagsläget av 8 kollegor. De har nu behov av att utöka teamet ytterligare!

Du kommer att vara en del av kontoret i centrala Köpenhamn, nära Nørreport station. Arbetsplatsens kultur karaktäriseras av frihet under ansvar, där du kommer att belönas direkt för dina resultat.

Arbetsuppgifter

Hos Board Company är målsättningen att ge styrelser verktyg i deras arbete. De har sedan 2011 utbildat mer än 2.500 ledare och styrelsemedlemmar genom deras intensiva styrelseutbildning, Board Certificate.

I rollen som säljare kommer du att arbeta med att presentera och sälja Board Companys tjänst mot den svenska marknaden, där företaget har många välkända och globala kunder.

I rollen du kommer bland annat att genomföra:
  • Uppsökande mötesbokning via telefon
  • Kundmöten
  • Förse kunderna med proffessionell service och införsäljning av företagets tjänster
Vi söker dig som

Vi ser gärna att du arbetat i säljande roller tidigare och har ett par års arbetslivserfarenhet där du har tidigare fått möjlighet att arbeta med B2B-försäljning. Du är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift, då du dagligen kommunicerar med kollegor och kunder.

Som person är du
  • Resultatinriktad
  • Kommunikativ
  • Självgående
  • Affärsinriktad
Annan information

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid - 8:00 - 16:30

Placering: Nørre Voldgade 96, 1358, København

Lön: Fast månadslön + attraktiv provisionsmodell

Kontaktinformation: Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Board Companys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Om du har frågor kring tjänsten, är du välkommen att skicka ett mail till: info@academicwork.dk

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Board Company är ett nordiskt företag som grundades 2011. Deras syfte är att tillgodose styrelsemedlemmars växande behov av att styrka sina kompetenser inom styrelsearbete. Deras uttalade målsättning är att se till att styrelsemedlemmar står gott rustade. Därför är Board Certificate en styrelseutbildning som fokuserar på det praktiska styrelsearbetet, med delar som, ekonomi, strategi och värdeskapande styrelsearbete.