Studenter för flexibelt sommar- och deltidsjobb!

Studenter för flexibelt sommar- och deltidsjobb!

Är du studerande och vill ha ett långsiktigt deltidsjobb vid sidan av studierna som ger dig meriter för din framtida karriär? Tycker du om att ge riktigt bra service och vill redan nu säkra ditt sommarjobb? Tillsammans med Sergel Kredittjänster söker vi nu kundservicemedarbetare för deltid under terminerna och heltid under lov såsom sommar och jul. Startdatum är 10e juni och vi hanterar ansökningarna löpande. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sergel Kredittjänsters räkning kundservicemedarbetare som vill jobba deltid under terminerna och ha garanterat heltidsjobb under sommar och jul. Du blir en del av ett team som idag består av ca 30 medarbetare och du kommer att vara bland de första som arbetar på deltid på detta kontor i Visby. Arbetsplatsen präglas av att man har roligt på jobbet och värdesätter ett gott samarbete och teamkänsla. I den här tjänsten kommer du att arbeta minst två pass i veckan och för dig som visar framfötterna finns goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget efter examen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sergel Kredittjänster. Uppdraget kommer att vara på deltid och det är långsiktigt.
Den här tjänsten kommer att inledas med en veckas utbildning hos Sergel med start 10e juni.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon, mail och chatt. Dina kunder har antingen fått en faktura som de inte har betalt eller så är fakturan redan hos inkasso.

Du kommer i rollen till exempel att:
 • Hitta rätt betalningslösning tillsammans med kunden
 • I vissa fall erbjuda avbetalningsplan och anstånd
 • Administrera dina ärenden i olika affärssystem
Ditt arbete följs upp inom olika fokusområden kontinuerligt i syfte att ständigt utveckla dig i rollen. Sergel arbetar löpande med utbildning och kompetensutveckling.

Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola eller universitet med minst 2 terminer kvar av dina studier
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen sker på dessa språk
 • Kan delta vid introduktionen som påbörjas 10e juni och därefter jobba heltid vecka 26-33 i sommar
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter och/eller inom inkasso eller ekonomi.

Som person behöver du visa på stor flexibilitet då Sergels behov varierar olika veckor. För att trivas på Sergel tror vi att du är snabblärd och har lätt att arbeta i flera olika system. Du gillar att leverera god service och att ha kundkontakt. Vi ser även att du har en förmåga att arbeta strukturerat och att kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: 10e juni med introduktion på heltid, därefter heltid v 26-33
 • Omfattning: Heltid under sommar/jul och deltid under terminerna
 • Placering: Visby, Gotland
 • Passkrav: Minst två pass/vecka, heltid under sommar och jul
 • Arbetstider: Hel- eller halvdagar mellan 07.45-17.15
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergel Kredittjänsters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sergel Kredittjänster erbjuder flexibla och effektiva tjänster inom tjänsteområdena Kredit, Inkasso, Köp av fordringar samt SMS tjänster. De vänder sig till transaktionsintensiva bolag med höga krav på kvalitet, kostnadseffektivitet, kundservice och flexibilitet. Idag är Sergel Group en av marknadens ledande aktörer med ca 360 anställda med kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Litauen och Lettland.