Spännande jobb inom IT och som Sales Analyst till globalt företag!

Spännande jobb inom IT och som Sales Analyst till globalt företag!

Är du i början på din karriär och vill ha ett meriterande första jobb där du får jobba brett med både IT relaterade uppgifter och som Sales Analyst? Ta då chansen och sök detta spännande och utvecklande jobb på Unilever Food Solutions (UFS).

Information om uppdraget

Academic Work söker för UFS räkning dig som är i början av din karriär vill ta ett kliv ut på arbetsmarknaden och visa vad du går för. Tjänsten är tvådelad och du kommer att jobba både som Sales Analyst och med implementering av ett nytt säljstödsystem (CRM system), Salesforce, för vår säljkår. Arbetsplatsen ligger i Ørestad, dit man tar sig lätt med Öresundståget, och du kommer bli en del av ett socialt, nytänkande och härligt arbetsgäng med högt i tak och god stämning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UFS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos UFS.

I och med att tjänsten är tvådelad kommer du erbjudas ett varierat jobb där du får utlopp för både dina IT kunskaper, din analytiska förmåga att följa upp och tolka UFS kunders försäljningsdata och din förmåga att samarbeta och driva förändring i säljkåren.

Arbetsuppgifter

Som Sales Analyst kommer du i huvudsak:
 • att ge support till UFS Försäljningschefer och Account Managers
 • ta fram försäljnings- och besöksrapporter
 • sköta uppdateringar i UFS CRM system
När du jobbar med implementering av Salesforce kommer du i huvudsak:
 • att driva projektet för Sverige, tillsammans med två andra, och att supportera Danmark och Finland
 • förstår processerna och driva förändringarna, delta i och drivautbildning
 • master data överföring
 • skapa nya rapporter i Power pivot/Excel utifrån företagets KPIer
Tjänsten passar dig som söker ett utvecklande och utmanande jobb där du får ta stort ansvar. För rätt person finns stora möjligheter att fortsätta växa inom företaget.

Vi söker dig som
 • har studerat systemvetenskap, informatik eller annan likvärdig utbildning
 • har mycket goda kunskaper i Excel. Du ska bland annat kunna skapa och utläsa information från Power pivot tabeller samt kunna utläsa och skriva formler i Excel.
 • har stort IT intresse
 • talar och skriver flytande svenska och engelska, detta då det är de två språken som talas internt på avdelningen samt med UFS kunder
Som person är du analytisk, stresstålig och noggrann samt förstår vikten av att vara service minded och ha kunderna i fokus. Vidare är du van att ta stort ansvar, är lösningsfokuserad och social. Det är även viktigt att du är van att ha fokus på helheten när du jobbar och kan hantera många bollar i luften samtidigt.

På Unilever Food solutions erbjuds du en trevlig arbetsplats med ett öppet kontorslandskap, härliga kollegor och en stämning där det är högt i tak. När kollegorna själva beskriver varför de trivs så bra nämner de den positiva stämningen, möjligheterna att växa i företaget, stoltheten över att jobba på ett företag som har ett hållbart miljötänk samt att det är spännande att jobba på ett så pass stort och globalt företag.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, föräldravikariat framtill juni 2019

Placering: Örestad, Köpenhamn

Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Louise Johansson

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unilever:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Support, Systemanalytiker, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unilever Food Solutions marknadsför och säljer en rad välkända produkter och varumärken så som Knorr, Flora, Milda, Lätta, Lipton, Slotts, m.fl. till den Svenska storköksmarknaden. Deras huvudsakliga kunder är restauranger, hotell, kommuner, landsting och personalmatsalar. De värnar om kvalitet och arbetar ständigt för att hitta lösningar som hjälper deras kunder i sin vardag. Unilever är ett av världens mest hållbara företag där miljöaspekterna och viljan till bidra till en bättre framtid för världens befolkning genomsyrar alla mål och planer. Läs gärna mer på UFS hemsida.