Portfolio Manager till Alpha FX i London!

Portfolio Manager till Alpha FX i London!

Vill du jobba med försäljning som Portfolio Manager i London? "the sky is the limit" kopplat till lön och bara du sätter stopp för din egna utveckling! Låter detta som en spännande möjlighet?

Information om uppdraget

Idag är valutamarknaden en dynamisk värld där priset du skulle behöva betala för en endaste dollar ändras under tiden du läst färdigt denna meningen.
I och med en ökad globalisering kopplat till förändringar på marknaden så blir utländsk valuta allt viktigare för organisationer.
För företag som behandlar valuta runt om i världen är volatilitet i växelkurs ett stort problem, då den kan påverka vinstmarginaler, kassaflöde och konkurrenskraft på bara ett ögonblick.

Det är där Alpha FX kommer in.

Alpha FX hjälper företag att ur ett strategiskt perspektiv kontrollera den påverkan som volatilitet i växelkurser kan ha på deras verksamhet.

Alpha FX söker nu ambitiösa medarbetare som är dedikerade och beredda att förändra sina liv de närmsta åren genom en utmanande och givande försäljningsroll. Rollen passar en person med hög ambition och som är villig att jobba hårt mot uppsatta mål. Ansträngning och potential är viktigare än erfarenhet, så är du engagerad nog så kommer du att passa in.

Som Portfolio Manager kommer du att vara ansvarig över att bygga upp din egen portfölj genom att själv ta kontakt med beslutsfattare och introducera Alpha FX genom försäljning. Du kommer få stöttning genom varje säljprocess av kollegor som själva gått igenom samma resa och på så sätt vet vad som krävs i rollen.
Det här är medarbetare som vet vad som krävs för att bli framgångsrika i rollen och chefer som bryr sig om din utveckling.

Allt eftersom du bygger upp din kundportfölj kommer din roll allt mer innehålla befintlig kontohantering och affärsutveckling.

Alpha FX erbjuder dig en roll som förändras allt eftersom du blir mer erfaren och där du har goda möjligheter till utveckling. Alpha FX tror starkt på att utveckling med rätt förutsättningar är att dra nytta av sina kollegors kunskap och erfarenheter genom att exempelvis be om kontinuerlig feedback.

Arbetsuppgifter
 • Prospektera och leta fram potentiella kunder till din portfölj.
 • Via telefon, engagera och kommunicera med potentiella kunder inom ett brett område.
 • Utforska och ge råd till kunder kring eventuella utmaningar kopplat till ditt område där Alpha FX är lösningen.
 • Arbeta nära analytiker och strateger för att sätta ihop en produkt samt presentera lösningar till kunder. Målet är att på sikt att slutföra processen själv.
 • Utveckla befintliga relationer med kunder för att på sikt kunna växa. Detta görs bland annat genom personliga besök i respektive land.
Vi söker dig som
 • Gärna har erfarenhet av tidigare försäljning
 • Behärskar engelska samt ett nordiskt språk flytande i tal och skrift
 • Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper
Vi söker dig som har nått ett stadie i ditt liv där du har ambitionen att sätta höga mål och nå dessa. Som person har du en mycket god förmåga att kommunicera då detta kommer att vara A och O i din roll hos Alpha FX. Alpha FX har en stark feedback-kultur och du skall vara såpass prestigelös att du gärna tar emot feedback för att driva din egna utveckling framåt. Rollen som Portfolio Manager på Alpha är en tuff roll och här skall du vilja ta och ge stöttning internt i teamet, vilket också kommer krävas för att lyckas.
Du är beredd att jobba hårt och har ett sinne för att kunna anpassa din kommunikation och försäljning utefter kundens behov.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: London
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsteamet på mail
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Alpha FXs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work..
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the Young Professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work-kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alpha FX - ett prisbelönt financial services företag som erbjuder valutasäkringslösningar till medelstora och stora företag internationellt. Sedan starten 2009 har verksamheten vuxit med 50% år till år i en mogen bransch med tuff konkurrens. Idag är de ett team på 70 som gör valutatransaktioner för miljarder och i april 2017 noterades på London Stock Exchange. Under resan finns det en sak som konsekvent har gynnat verksamheten - deras medarbetare. Alpha FX:s passion är att ge talangfulla individer karriärmöjligheter som kan förändra liv och ge dessa individer de verktyg och det stöd de behöver för att fullt ut kunna dra nytta av möjligheten som ges. 60% av deras team är Partners och nya aktieägare tillsättas varje år. Detta då, trots att de bedriver en mogen och lönsam verksamhet med hög tillväxt, aldrig slutat fungera som en start up.