Kundservicemedarbetare med intresse för IT

Kundservicemedarbetare med intresse för IT

Brinner du för kundservice och är du intresserad av IT? Om du beskriver dig själv som en service-minded och kommunikativ person med en analytisk förmåga - då kan du bli PostNords nya medarbetare till deras kontor vid Kastrup, Köpenhamn! Ansök idag!

Information om uppdraget

På uppdrag av PostNord söker Academic Work en kundtjänstmedarbetare som vill bli en del av deras team i Köpenhamn. I denna roll kommer du i första hand att arbeta med intern IT-support via telefon och mail där du hanterar inkommande ärenden. Det är därför viktigt att du har ett intresse för och en grundläggande förståelse för IT. För att få rätt förutsättningar på jobbet får du en grundlig introduktion till arbetsuppgifterna och de olika systemen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos PostNord. Uppdraget kommer att vara på heltid med start på 3 månader, med goda möjligheter till förlängning under förutsättning att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med olika typer av IT-ärenden, där du tar emot inkommande ärenden via telefon och mail.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:
 • Telefon och e-postsupport till intern personal
 • Hjälp till att hitta fel i befintliga system
 • Lös olika tekniska problem
 • Arbeta med ärendehandläggning
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av kundtjänst, gärna i form av supportfunktion på telefon
 • Intresse för och grundläggande förståelse för IT
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och har en god engelska, eftersom arbetsuppgifterna innebär mycket kontakter med kunder och kollegor på båda språken
Det är meriterande om du har kunskap eller erfarenhet av IT-stöd, men det är inget krav då du får en gedigen introduktion och upplärning i rollen.

Som person är du:
 • Engagerad och positiv inställning
 • Serviceinriktad
 • Strukturerad
 • En teamplayer med en god samarbetsförmåga
Annan information

Start: Omgående

Arbetstid: Heltid 37 timmar per vecka - arbetstiden är mellan 06:45 - 18:00, helger kan förekomma. Vanligtvis 3 dagar på kontoret och 2 dagar hemifrån.

Omfattning: 3 månaders projektplacering med möjlighet till förlängning

Placering: PostNords huvudkontor, Hedegaardsvej 88, 2300 København. Endast 34 min med tåget från Malmö C till Femøren Metrostationen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PostNords önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. PostNord säkrar även posttjänsten för privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Den dansk-svenska koncernen bildades den 24 juni 2009 genom en sammanslagning av danska Post Danmark A/S och svenska Posten AB. Syftet var att skapa en konkurrenskraftig aktör i en värld där digitaliseringen och behovet av gränsöverskridande kommunikations- och logistiklösningar ständigt växer. Tillsammans har de två nationella postföretagen nästan 800 års erfarenhet i branschen och inte minst en stark närvaro både globalt, regionalt och lokalt.