Customer Success Manager till Fitnessguru i Köpenhamn!

Customer Success Manager till Fitnessguru i Köpenhamn!

Vill du arbeta som kundservicemedarbetare och har ett brinnande intresse för kost och hälsa? Just nu söker Fitnessguru i Köpenhamn en ny medarbetare till deras växande team! Läs mer om tjänsten nedan och ansök idag!

Information om uppdraget

Du kommer att vara placerad på deras centrala huvudkontor i Köpenhamn och vara en del av ett växande team på nuvarande ca. 18 personer. I gruppen är det en positiv stämning och högt i tak. De är måna om att har roligt tillsammans och ser fram emot att välkomna dig som såväl sprider energi och glädje, och som är mån om att leverera goda arbetsresultat.

Arbetsuppgifter

Rollen som kundservicemedarbetare innebär ansvar för kundkontakten där du kommer att hjälpa Fitnessgurus kunder vid beställningar, kontrollera leveranser, svara på produktfrågor och andra frågeställningar. Du förväntas tillhandahålla förstklassig kundservice gällande hela orderprocessen från order till slutleverans. Du har daglig kontakt med deras kunder och arbetar via telefon, chatt och mail med att besvara kundernas frågor och försöka finna lösningar på deras problem.

Du kommer bland annat att arbeta i olika CRM-system men det är inget krav att du ska ha erfarenhet av det sedan tidigare. Det är dock en merit om du haft liknande tjänster tidigare.

Du kommer till exempel att:

Svara på inkommande frågor och andra kundärenden via telefon, chatt och mejl

Analysera och rapportera kundfeedback till resten av teamet

Arbeta med en del content mot den svenska marknaden

Utföra adhoc uppgifter som kan dyka upp

Vi söker dig som

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service och administration, som kommunicerar obehindrat på svenska i såväl skrift som verbalt. Meriterande är om du arbetat i en liknande roll tidigare och har goda kunskaper i andra språk som t.ex. engelska och tyska. Du har ett naturlig intresse för kost och hälsa vilket gör att du har en god förståelse för kundernas behov och önskningar.

Som person är du positiv, sprider energi och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du är vidare initiativtagande, driven och hjälper gärna dina kollegor för att säkerställa att ni i teamet når era mål. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en hög servicekänsla, älskar att lära dig nya saker samt trivs med att hjälpa till inom olika områden i företaget där det behövs. Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i denna rekryteringsprocess så motivera gärna väl i din ansökan varför just du passar för rollen.

Övrig information

Start: Omgående, men tas hänsyn vid eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Bredgade 21, Köpenhamn

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fitnessguru önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [Academic Work] (info@academicwork.dk). Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fitnessguru® revolutionerar fitness- och hälsoindustrin med innovativa produkter.

Deras mission är att inspirera dig till att forma hälsosamma vanor för livet med deras högkvalitativa kosttillskott. Fitnessguru® är ett svenskt företag som tar fram och utvecklar högkvalitativa och goda kosttillskott. Företaget grundades i Sverige 2010 och har sedan dess skickat över 1 000 000 beställningar och lyckats växa till ett av Europas ledande hälso- och kosttillskottbolag. De strävar efter att hjälpa människor att utvecklas, prestera bättre och leva hälsosammare. De nöjer oss aldrig med något mindre än det bästa och för därför samman våra kunder, toppatleter och läkare när vi utvecklar nya och innovativa produkter. Deras mål är att inspirera så många människor som möjligt till att leva en hälsosammare livsstil utan att kompromissa på smak, effekt eller kvalité. Alla deras produkter är utvecklade med noggrant utvalda ingredienser för att ge deras kunder bästa möjliga upplevelse under deras fitness-resa. Läs mer på deras hemsida: https://www.fitnessguru.com/sv