Brinner du för it och vill jobba med service!

Brinner du för it och vill jobba med service!

Academic Work söker just nu en svensktalande servicedesk medarbetare med stort interesse för IT som vill jobba i Köpenhamn. Beskriver du dig själv som servicemined och kommunikativ person med en analytisk förmaga - då kan du vara vår kunds nya medarbetare. Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kund räkning efter en servicedesk medarbetare som kommer vara placerad i Köpenhamn och tillhöra ett svenska team. Du kommer främst jobba med intern IT - support via telefon och mail där du jobbar med inkommande ärenden. För att få rätt förutsättningar i arbetet kommer du få en gedigen introduktion i arbetsuppgifterna och de olika IT systemen.

Kontoret är placerat i Köpenhamn.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som serivcedesk medarbetare kommer du arbeta med varierande IT - support där du tar emot inkommande ärenden främst via telefon och mail, du kommer ha en supportroll ut mot slutanvändaren.

Du kommer till exempel att:
 • Ge IT - support över telefon och mail till medarbetare
 • Felsökning av verksamhetens system
 • Hitta lösningar till olika tekniska problem så som printers, scanners osv
 • Arbeta med ärendehantering
 • Det finns även möjligheter att fördjupa sig i specifika system inom tex logistik, brev, ombud osv.
Vi söker dig som
 • Har någon tidigare form av IT - bakgrund, utbildning alternativt ett stort intresse för IT
 • Tidigare erfarenhet av service, gärna i någon supportfunktion via telefon
 • Då du kommer ha kontakt med medarbetare i Sverige är det ett krav för tjänsten att du skriver och talar flytande svenska
 • Vissa medarbetare kan vara engelskspråkiga och det är därmed ett krav med goda kunskaper i engelska på en teknisk nivå
Det är meriterande om du har kännedom eller erfarenhet av ITIL (IT Infrastructure Libary), men det är inget krav.

Som person är du serivceminded som har en glad och positiv attityd. Du är villig att lära dig och är inte rädd att ta för dig och hugga i där det behövs. Du är med andra ord en bra teamplayer som hjälper till i det dagliga arbetet. Vidare så har du en god analytisk förmåga och jobbar strukturerat.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 37h/v- arbetstiderna är förlagda mellan 06:45 - 18:00, helger kan förekomma
 • Placering: Köpenhamn
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på info@academicwork.dk under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork