Attraktivt arbete som säljagent på Malta

Attraktivt arbete som säljagent på Malta

Vill du bli en del av ett säljteam där du hanterar lösningar för befintliga och potentiella kunder? Som Säljagent blir du en viktig bricka i försäljningsprocessen där du får ansvara för företagets kunder på den svenska marknaden och hitta passande lösningar för deras behov. Ta chansen att arbeta från soliga Malta samtidigt som du får utmanas i i arbetet med möjlighet att utvecklas inom företaget!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för ZP Services Ltds räkning Säljagenter till deras huvudkontor på härliga Malta.

ZP Services Ltd grundades 2012 på Malta. Företaget är ett outsourcingföretag som är specialiserat på hantering av strategiska aktiviteter som försäljning av finansiella tjänster och hantering av kundrelationer online. Till sin svenska säljavdelning söker de nu Säljagenter som vill vara med och utvecklas i bolaget. Denna tjänst innebär för dig att sätta dig in i kundens behov, föreslå lösningar, genomföra försäljningen samt upprätthålla relationer. I denna tjänst kommer du arbeta gentemot kunder som gjort en intresseanmälan på företagets tjänster och där du har som uppgift att förmedla ZP Services Ltd och deras tjänster på bästa sätt utifrån kundens behov.

Detta är chansen för dig som vill ta nästa steg i din säljkarriär, få arbeta med hela försäljningsaffären och samtidigt komma till en arbetsplats som andas vilja och målmedvetenhet. Du kommer i denna roll att bli en viktig tillgång i företagets säljorganisation i att hitta affärsmöjligheter såväl som att utveckla kundsamarbeten.

Exempel på förmåner som ingår i rollen:
 • Omlokaliseringspaket vilket innebär att företaget ordnar med boende under din första tid i tjänsten
 • Frukost varje dag på kontoret
 • Efter 3 månader i tjänsten tilldelas du ett kort laddat med 50 euro att handla lunch/fika för.
 • Rabatt på gym
 • Betald flygbiljett
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ZP Services Ltd.

Arbetsuppgifter

I dina ansvarsområden ingår exempelvis att:
 • Skapa och upprätthålla relationer med befintliga och potentiella kunder över telefon
 • Konvertera potentiella kunder till aktiva
Din huvuduppgift är således att kontakta intressenter och befintliga kunder via telefon för försäljning av finansiella tjänster. Du kommer inte att ringa kalla samtal eller leta upp potentiella kunder på egen hand utan din uppgift är att omvandla en kund som anmält ett intresse för företagets tjänster till att bli en aktiv kund. För att kunna bygga en stark relation och skapa trovärdighet gentemot dina kunder kommer din anställning att inledas med en gedigen introduktion och utbildning så att du har den kunskap du behöver för att utveckla planer och strategier för din kundportfölj.

Du kommer att arbeta utifrån tydliga budgetmål i en säljorganisation som erbjuder säljstöd men där ditt säljfokus kommer ha betydande inverkan på dina resultat. Detta ställer därmed krav på din förmåga att arbeta målfokuserat med ett stort engagemang att driva försäljningen framåt och arbeta självständigt.

Vi söker dig som

* Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska

I övrigt ställer vi inga krav på utbildning eller erfarenhet utan störst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Tjänsten passar dig som är driven och affärsmässig och som tycker det är roligt att skapa relationer och som uppskattar att självständigt kunna driva dina egna processer. Samtidigt drivs du av utmanande mål, är orädd och ger inte upp i första taget. Du ser denna roll som en naturlig utveckling i din karriär, och trivs väl i kontakt med kunder. Din säljstil inkluderar en serviceanda och ett relationsfrämjande förhållningssätt. Det vi främst letar efter är potential och rätt personlighet!

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetsider: Mån Tors, 10-19. Fre, 10-18.
 • Placering: Malta
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sophie Olsson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ZP Services Ltds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork