Är du Elgigantens nya kundservicemedarbetare?

Är du Elgigantens nya kundservicemedarbetare?

Academic Work söker just nu en glädjespridande medarbetare till kundserviceavdelningen hos vår kund Elgiganten. Nu söker vi dig som är i början av din karriär eller som vill ha ett sabbatsår och har erfarenhet av att arbeta med försäljning och service. Är du en person som trivs med att hjälpa kunder och är lösningsorienterad, då är detta jobbet för dig! Sök idag då vi jobbar med löpande rekrytering!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kund Elgigantens räkning medarbetare till deras svenska och norska kundserviceteam i Örestad, endast 20 min med tåg från Hyllie station.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Elgiganten.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot samtal från kunder som ringer in till Elgigantens kundservice. Du kommer att arbeta i det team som arbetar mot den svenska eller norska marknaden. Du kommer att börja med att ta emot samtal från kunder och därefter vill du få besvara meddelande från kunder som kontaktar Elgigantens chatt och övriga sociala medier.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot inkommande samtal från kunder
 • Administrera kundens order i ärendehanteringssystem
 • Hantera inkommande mail från kunder och vid behov även ringa upp kund för kompletterande frågor
 • Adhoc uppgifter som kan dyka upp under dagen
Vi söker dig som

Vi ser gärna att du har 13 års erfarenhet av försäljning och service, troligen genom att ha jobbat inom kundservice/ telemarketing/ butiksförsäljning. Eller har du arbetat med service inom restaurangbranschen och nu vill testa något helt nytt?

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • I denna tjänst så kommer du kommunicera med svensktalande eller norsktalande kunder. Det är ett krav att du ska kunna flytande svenska i tal och skrift.
 • God datavana
Du kommer att få följa en utbildningsplan för att lära dig nya områden och fortsätta utvecklas i din roll som kundservicemedarbetare. Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom serviceyrket och vässa dina kunskaper på att ge service i världsklass!

Som person är du glad, positiv och har lätt till ett leende. Vi vill gärna att kunderna ska märka att du är engagerad och har en positiv inställning till att hjälpa dem med deras problem. Det är viktigt att du är en god lyssnare och har ett lösningsorienterat mindset. I rollen krävs det även att man ska vara duktig på att administrera, därav söker vi en person som är strukturerad och effektiv på samma gång.
 • Start: Uppstart och introduktionstillfälle finns i oktober och november
 • Omfattning: Heltid med varierande schema och arbetstider, mån-fre 09.00-20.00
 • Lön: 19 500 DKK / vilket motsvarar ca. 26 000 SEK + möjlighet att tjäna in en bonus upp till 3500 DKK/ vilket motsvarar ca. 4800 SEK extra varje månad.
 • Placering: Örestad, Köpenhamn, endast 27 min med tåget från Malmö C.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elgigantens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work] (mailto:info@academicwork.dk).
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på info@academicwork.dk under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork