Kundservicemedarbetare sökes till utomlandsjobb

Kundservicemedarbetare sökes till utomlandsjobb

Dina arbetsuppgifter

Längtar du efter sol och värme? Vill du ha ditt livs äventyr? Brinner du för kundkontakt och att träffa nya människor? Då har vi jobbet för dig.

Vår kund söker nya stjärnor till deras kundserviceteam som arbetar med ett välkänt Telecomföretag utomlands. Det är en omväxlande roll som innebär support gentemot kunder via inkommande telefonsamtal. Du hanterar främst teknisk support men det förekommer även avtals- och fakturafrågor och du har alltid ett fokus på merförsäljning.

Vad erbjuder vår kund?
  • Gratis flygresa t/r
  • Fritt boende under hela din anställning
  • Utbildning på plats
  • Bra grundlön + provision
  • Trygga anställningsvillkor
  • Praktisk hjälp/ support under vistelsen
  • Stor gemenskap och mängder av gemensamma aktiviteter
Detta är en rekrytering så du blir direkt anställd av vår kund.

Din profil

Du behöver vara över 18 år för att få resa och arbeta. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från en roll inom servicebranschen så som butik, restaurang, café etc. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Du behöver inte ha tidigare kunskap inom kundservice via telefon, utbildning sker på plats.

Som person vill vi att du är nyfiken, orädd och social. Du tar dig gärna an nya utmaningar och brinner för att söka lösningar och ge bästa service till kunder.

Intresserad? Ta chansen att få arbeta i ett härligt team i värmen. Skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Ida Bondesson på telefon 070-982 27 60 eller Ida.bondesson@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Ida Bondesson
Telefon 070 982 27 60
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt.