Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Konstruktör/Fordonsingenjör till Tankmobil i Ystad

Ansök nu
Om företaget
Tankmobil AB är ett unikt företag med Team-anda som utvecklar och tillverkar specialanpassade vakuum- och bulkfordon för transport av pulver och vätskor. Vi är ett flexibelt och utvecklingsdrivet företag med konstruktion, svets, rörarbeten, el, pneumatik, hydraulik, ytbehandling och montering under samma tak. Vi finns sedan över 50 år i Ystad, har ca 45 anställda och är under god tillväxt.
Läs mer på www.tankmobil.se

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör hos Tankmobil samarbetar du med många olika människor, både internt och externt. Tillsammans med kund, säljare och produktion kommer du att konstruera kundanpassade vakuum- och bulkfordon. Varje projekt är unikt och dina ritningar utgår från såväl tekniska lösningar och hållfasthetsberäkningar som olika länders regelverk. Du kommer också att vara Tankmobils tekniska expert vid bygg- och kundmöte.
Möjlighet finns att börja som junior konstruktör för dig som precis gått klart din utbildning och då finns erfarna konstruktörer som handledare under behövlig tid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att trivas i tjänsten bör du ha en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och du har jobbat i CAD3, helst Inventor.
Du har ett stort tekniskt intresse och brinner för att hitta lösningar, gärna tillsammans med dina kollegor. Du har lätt för att samarbeta och jobbar gärna i team.
Du behärskar svenska i tal och skrift och har bil och körkort.
Tankmobil ser gärna erfarna såväl som mer oerfarna sökande som är i början på sin karriär.

Välkommen till oss på Tankmobil!

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Tankmobil med Wikan Personal. För ytterligare information och frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sebastian Strömberg, 0417-77 99 85 eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.
Vi ser fram emot din ansökan.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande! Sista ansökningsdag är dock 18/6.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson
Sebastian Stromberg
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Tankmobil AB är ett unikt företag med Team-anda som utvecklar och tillverkar specialanpassade vakuum- och bulkfordon för transport av pulver och vätskor. Vi är ett flexibelt och utvecklingsdrivet företag med konstruktion, svets, rörarbeten, el, pneumatik, hydraulik, ytbehandling och montering under samma tak. Vi finns sedan över 50 år i Ystad, har ca 45 anställda och är under god tillväxt. Läs mer på www.tankmobil.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare