Hoppa till innehåll
Pump och Vattenteknik Sverige AB logotyp

Säljande Projektledare

Publiceringsdatum
27 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en självmotiverad projektsäljare med teknisk bakgrund inom tillverkande industri med erfarenhet av att skräddarsy lösningar efter kunders behov? Värdesätter du frihet under ansvar och motiveras av att ha en affärsmässig roll där dina insatser har en direkt påverkan på företagets framtida utformning? Då kan detta vara något för dig!

River Group är ett ledande företag inom vatten och avloppsbranschen som fokuserar på pump-teknologi och elmotorer samt dess eftermarknad. Vi kombinerar lokal närvaro, entreprenörskap och passion med strukturen och professionalismen hos större koncerner. På detta sätt kan vi både hjälpa och utmana varandra och utvecklas inom professionellt kunnande, hållbarhet och kundnöjdhet.
River Group består idag av 21 bolag i alla Nordiska länder samt i Tyskland och omsätter drygt 850 miljoner SEK. Vi har 350 mycket kompetenta medarbetare och vi hoppas att du snart blir en av oss!

Om tjänsten

Pump & Vattenteknik AB som är en del av River Group koncernen (tidigare kallat Vestum) säljer, installerar och reparerar pumpar och flödesutrustning till en mängd olika branscher inom Sverige och internationellt. Med lång erfarenhet, solid kompetens och flexibilitet arbetar dem med skräddarsydda lösningar för att möta olika kunders behov och förutsättningar. Med en stor koncern och kapital i ryggen drivs Pump & Vattenteknik idag som ett enmans bolag av VDn som har en väldigt bred och övergripande roll. Därför behöver vi nu få in en person som kan arbeta i en duo tillsammans med VDn och ta ett ansvar inom försäljning och projektledning. Rollen innebär stor flexibilitet, frihet under ansvar och ger dig möjligheten att få vara med och forma bolagets framtid.

I rollen som Säljande Projektledare är din främsta uppgift att utöka företagets kontaktytor. Detta uppnår du genom att använda eget kontaktnät och hantera inkommande förfrågningar. Målet är att öka försäljningen, bredda kundsegmnten och öka antalet områden vi är verksamma inom. Du arbetar med både befintliga och potentiella kunder och drivs av att hitta nya partnerskap som hjälper oss att utvecklas. Utöver affärsutvecklingen så arbetar du även med att projektleda uppdrag genom att koordinera med andra företag inom koncernen och externt för att säkerställa en framgångsrik leverans som uppfyller kundens behov.

Arbetsuppgifter inkluderar:
  • Nykundsbearbetning samt att hantera inkommande förfrågningar
  • Att bygga ihop skräddarsydda lösningar samt att presentera utförande- och kostnadsförslag
  • Ansvar för inköp, leverantörer, leveranser och frakter
  • Att vara behjälplig vid installationsärenden och tekniska frågor
  • Att koordinera projekt och alla involverade för att säkerställa leverans
  • Att vara flexibel och hjälpa till där det behövs, även om det går utanför rollbeskrivningen
Vi kan vara flexibla med placeringsort men ser helst att du utgår ifrån Göteborg, Stockholm, Malmö eller Oslo.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du antingen har arbetat med en kombination av teknik och försäljning eller i en projektledande roll där ditt affärsmannaskap och breda tekniska kompetens har varit avgörande för din framgång. Du har erfarenhet från tillverkande industri alternativt närliggande bransch samt kunskap om el och automatik samt ett brinnande intresse för lösningsorienterade processer. En bakgrund som servicetekniker är en stor merit men inget krav.

Vi ser gärna att du är en kreativ och lösningsorienterad individ som är nyfiken och dedikerad. Du trivs i en samarbetskultur och har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar frihet under ansvar. Ditt arbete kommer ibland innebära tidspress, så förmågan att vara strukturerad är värdefull. Att hantera komplexa tekniska utmaningar inom nya produktområden är något som du stimuleras av och trivs med. Du värdesätter dessutom att samarbeta med andra yrkespersoner som delar din tro på att hitta innovativa lösningar på problem.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Pump & Vattenteknik med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Dennis Pater på 08-120 50 434. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Pump och Vattenteknik Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu
https://povt.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sollentuna
Data & IT
Företagslogga
Danderyd
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Ängelholm
Marknadsföring
Företagslogga

Liknande Jobb

Ängelholm
Marknadsföring
Företagslogga
Malmö stad
Marknadsföring
Företagslogga
Malmö stad
Marknadsföring
Företagslogga