Hoppa till innehåll
Performiq logotyp

Svetsare till stort företag i Glemmingebro

Logga
Är du noggrann och strukturerad? Har du erfarenhet och intresse av svetsning och innovativa lösningar? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som svetsare till en av våra kunder i Glemmingebro.

Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker nu för kunds räkning en svetsare till ett stort företag i Glemmingebro. Du förväntas kunna leverera resultat även i ett högt tempo och vara noggrann och ordningsam. Det är viktigt att du är en van svetsare, och att du kan slipa och polera. Till en början pågår tjänsten i sex månader, men med goda möjligheter att bli överrekryterad direkt av kund.

Som svetsare kommer du att ha möjlighet att utveckla dina färdigheter och erfarenhet inom svetsning genom att arbeta tillsammans med erfarna kollegor.

Du kommer att arbeta med MAG-svetsning i svartstål, det kan även förekomma lite plasmaskärning med en handhållen plasmaslärare

Personprofil
- Grundläggande kunskaper i svetsning och metallbearbetning
- Erfarenhet av att arbeta med verktyg och utrustning
- Förmåga att följa instruktioner och jobba effektivt i en grupp
- Flytande i både tal och skrift i svenska

Vi söker en självgående person som är villig att lära och utvecklas inom yrket. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, kreativ och ordningsam då arbetet ofta består av att ta fram nya innovativa prototyper efter kundens önskemål.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som svetsare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00 - 16.00 (flextid)
Plats: Glemmingebro

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kundföretaget.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jesper Wahlgren på jesper.wahlgren@performiq.se

Företagspresentation
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: svetsning, MIG, produktion, teknik,

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare