Hoppa till innehåll
Heimstaden logotyp

Fastighetsskötare till Ystad

Publiceringsdatum
24 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Philip Lundqvist
Telefon
Ansök nu
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsbolag där du har mycket frihet under ansvar? Vi söker nu en praktisk och serviceorienterade person till vårt härliga team i Ystad!

Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.

Vi äger och förvaltar i dagsläget cirka ca 1500 hyresrätter och 10 000 kvm kommersiell yta i Ystad. På orten arbetar ytterligare fyra fastighetsskötare och en kollega inom uthyrning. Du rapporterar till Manager Facility Manager (chef inom förvaltningen) som utgår från samma kontor.

Arbetsuppgifter

Du startar varje morgon på vårt förvaltningskontor i Ystad för att sedan åka ut till de fastigheter som du ansvarar för. Som Fastighetsskötare åtgärdar du felanmälningar från hyresgäster och arbetsdagarna är varierande med olika typer av uppdrag. Allt från att byta ett lås, göra felsökningar av problem, göra enklare reparationer, smörja en krånglade entréport till att byta en trasig glödlampa i trapphuset. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att hyresgästerna känner sig trygga och nöjda i sin boendemiljö. Du behöver således förstå vad i omgivningen som skapar värde för dem. I gengäld kan du bli deras vardagshjälte!

Regelbunden rondering av fastighetsbeståndet, både invändigt och utvändigt, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är besiktningar som är en av dina huvuduppgifter, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen samt besiktningar sker via en applikation i mobilen/surfplattan.

Våra fastigheter ligger inom Ystad stad och våra Fastighetsskötares primära transportmedel är cykel då det är korta avstånd mellan våra fastigheter.

Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
  • Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Fastighetstekniker / Vaktmästare
  • God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
  • God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
  • B-körkort
Vem är du?
Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Tjänsten har en nära dialog med hyresgäster vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/

Ansökan
Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/
Heimstaden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag och investerare med ca 163,000 lägenheter i nio länder med ett fastighetsvärde om 339 miljarder SEK. Vi förvärvar, utvecklar och förvaltar bostäder med ett långsiktigt perspektiv. Vägledda av vårt skandinaviska arv och våra värderingar Care, Dare och Share – uppfyller målet om att erbjuda omtänksamma boende som förenklar och förgyller livet för våra kunder. Heimstaden är listade på Nasdaq First North Growth Market. För mer information besök www.heimstaden.com.

Vi vet hur viktigt det är att utmana våra omedvetna fördomar och vikten av att fokusera på varje individs fulla potential och kompetens. Det är därför vi inte längre kräver att våra sökande skickar in ett personligt brev när de söker tjänster hos oss och därför vi använder testning som ett verktyg i rekryteringsprocessen. På så sätt säkerställer vi att vi inte missar kandidater som kanske har mindre erfarenhet, men som ändå har rätt attityd, kompetens och förutsättningar för att lyckas i rollen. Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig.
https://heimstaden.com/se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb