Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Privatrådgivare

Som Privatrådgivare är din roll att göra affärer med privatkunder. Du arbetar affärsmässigt och proaktivt för att skapa resultat, lönsamhet och nöjda kunder. I dina arbetsuppgifter ingår arbete med både kredit- och sparandesidan och du jobbar med att utveckla kundens hela affär. Att arbeta aktivt med nykundsbearbetning av en mycket intressant och expansiv privatmarknad blir en stor del av ditt arbete.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos kund.

Om företaget

Detta är en av sveriges äldsta banker som ständigt strävar efter utveckling för att skapa och förvalta goda kundrelationer. Fokus ligger alltid på att förverkliga goda idéer och utföra ett kvalitativt arbete gentemot kund.

Arbetsuppgifter

För att trivas i rollen som Privatrådgivare måste du gilla kundmötet. Du gillar att bygga relationer och vill se resultat av ditt arbete. Tillsammans med dina kollegor samverkar du också regelbundet med specialister och samarbetspartners i och utanför banken. Det är ditt och teamets uppgift att ge så bra rådgivning som möjligt och därigenom skapa mervärde för kunderna.
Du kommer kunna erbjuda våra kunder hela skalan av finansiella tjänster. Företagskulturen genomsyras av samarbete, goda relationer och korta beslutsvägar, därför kan du enkelt hämta hjälp från specialistavdelningar om det behövs. Kundcentrat avlastar dig så att du kan ägna full tid åt det du är bäst på - att ge professionell rådgivning åt kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för att hitta nya kunder som du sedan gör affärer med, samtidigt som du tar hand om dina befintliga. Du har ett stort driv och intresse för de finansiella marknaderna och är engagerad i ditt arbete. Du är strukturerad och noggrann och kan arbeta både strategiskt med planering och praktiskt med genomförande och uppföljning. Du drivs av att hitta enkla lösningar på komplicerade problem och har god förmåga att kommunicera och etablera relationer med personer i olika roller och på olika nivåer. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt samtidigt som du bidrar till ett positivt klimat i gruppen.

I första hand söker vi dig som har några års erfarenhet från liknande roll och har en examen inom ekonomi från högskola eller universitet. Du har SwedSeclicens för både rådgivare och bolån.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Ystad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare