Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Area Sales Manager till Anolytech Norden AB

Vill du ta vara med på en expansionsresa tillsammans med ett företag som bidrar till en bättre miljö? Är du driven och har erfarenhet av uppsökande försäljning? Då har Anolytech tjänsten för dig!

Om tjänsten
Anolytech är ett företag med enorm potential som är på väg in i flera spännande branscher med sin innovativa miljövänliga produkt. De är mitt inne i en expansionsfas och därmed söker de nu en Area Sales Manager som utgår från deras kontor i Ystad, men bearbetar och reser över hela Sverige tillsammans med sina framtida drivna kollegor.

Här kommer du självständigt arbeta med hela försäljningscykeln, från prospektering till avslut. I rollen säljer du miljövänlig desinfektionsteknik och du kommer att framför allt hjälpa fastighetsbranschen, från sjukhus till kommuner, till bostadsfastigheter och äldreboenden.

Här finns det stor potential för den framtida karriären och möjligheten att vara med från ett tidigt skede av Anolytechs expansionsresa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Identifiera behov hos nya kunder och föreslå kundanpassade lösningar
  • Självständigt boka möten och spontanbesöka potentiella kunder
  • Skapa goda och långsiktiga kundrelationer inom fastighetsbranschen


Tjänsten är en direktrekrytering till Anolytech Norden AB med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med nykundsförsäljning och drivs av att aktivt uppsöka nya kunder. För att lyckas i rollen behöver du tidigare arbetat i en självständig säljroll med stort eget ansvar i att driva försäljningen framåt. Om du tidigare har haft möjligheten att sälja mot fastighetsbranschen eller på annat sätt skapat dig ett stort nätverk inom branschen är detta meriterande. Du har en hög digital mognad och talar svenska och engelska obehindrat.

Som person har du ett stort eget driv, är resultatorienterad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Genom ett affärsmässigt förhållningssätt har du således en förmåga att agera med företagets bästa i ständigt fokus. Vidare innebär tjänsten många kontaktytor där din goda kommunikativa förmåga kommer väl till pass.

Du behöver ha en viss teknisk förståelse samt en nyfikenhet som gör att du är villig att lära dig om Anolytechs lösning. Vi vill jobba med dig som brinner för att göra det svåra enkelt och är lyhörd för att kunna anpassa och förstå kunden behov. Genom ett inspirerande och engagerat sätt lyckas du involvera kunder och skapa intresse för miljö och hållbarhet.

Om Anolytech Norden AB
Anolytech är med och skapar ett hållbart samhälle. Miljövänlig desinfektion bidrar till bättre hälsa för både människor och djur vilket i sin tur hjälper till att bidra till ett sundare samhälle. Genom att tillhandahålla en effektiv och miljövänlig desinfektionsteknik hjälper Anolytech sina kunder att bekämpa bakterier och andra skadliga mikroorganismer, samtidigt som systemet bidrar till de globala målen i Agenda 2030. Anolytech levererar idag desinfektionslösningar till lantbruk, industri, livsmedelsindustri, hotell och fastigheter samt offentlig sektor och i Sverige och Europa.

Läs mer om Anolytech på https://anolytech.se/

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Anolytech med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och Anolytech. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Cecilia Danlarén på Cecilia.Danlaren@adecco.se alternativt via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se. #LI-Onsite

Välkommen med din ansökan!


Sökord
Säljare, Adecco, Anolytech, Account Manager, Area Sales Manager, Anolytech Norden AB, Territory Sales Manager, Ystad, Malmö, Lund, Helsingborg, Resande säljare, Prospecting, Nykundsförsälning,

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare