Tekniker till Ytec i Ystad

Tekniker till Ytec i Ystad

Nu hjälper vi Ytec i Ystad att hitta tekniker

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består huvudsakligen av installation, service och underhåll av fiber, bredband och kabel-TV. Arbetsområdet är södra Sverige.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har kunskap, engagemang och drivkraft oavsett om den kommer från utbildning, erfarenhet eller nyfikenhet.
Du har lägst gymnasieutbildning inom el och installation eller motsvarande erfarenhet.
Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.

Information och kontakt

För mer information om tjänsterna kontakta Sebastian eller Catharina.

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsterna börjar som provanställningar som förväntas övergå i tillsvidareanställningar.

Ansök direkt då ansökningarna läses, och intervjuer bokas, löpande.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sebastian Siversson
Telefon 0417-779983
Email Mejla Sebastian Siversson
Område Ystad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ytec Tele är ett expansivt företag som driver den senaste tekniken framåt tillsammans med Sveriges ledande Telecom operatörer. Ytec Tele har som vision att vara den naturliga partnern för byggnation och underhåll av kommunikationsnät i Sverige. Vi jobbar med såväl stora kontrakt som med mindre lokala avtal och tar vara på varje möjlighet till att utvecklas och expandera. Vi letar ständigt efter produktiva, resultatinriktade och engagerade medarbetare som vill vara delaktiga i att göra vår vision till verklighet. Hos oss får du chansen att arbeta inom en väletablerad organisation som satsar på att utveckla och utbilda sina medarbetare.
Nu har vi flera nya spännande projekt på gång och behöver fylla på personalstyrkan.