YstaMaskiner AB marknadsför fastgödselspridare, grönytemaskiner, snöplogar, sopvalsar mm från marknadsledande tillverkare/varumärken som t.ex. GT Bunning, GreenTec, Spearhead, Zocon, Michaelis och YSTA. Vi samarbetar med återförsäljare i hela Sverige inom lantbruk-, park- och entreprenadsektorn.

Nu söker vi en säljare som skall bearbeta, stötta och vägleda nya och befintliga återförsäljare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäljning samt teoretisk och praktisk erfarenhet av lantbruk eller entreprenad. Vi erbjuder dig en tjänst med mycket social kontakt, i en mindre organisation med "högt i tak". Goda utvecklingsmöjligheter, med välkända kvalitets produkter, i ett professionellt drivet företag.

Vi ställer ut på 4 - 6 större mässor per år som Elmia Lantbruk, Elmia Park, Borgeby Fältdagar, Brunnby dagarna, Entreprenad Live, Maskin Expo samt ett större antal visningsdagar med våra återförsäljare.

Merparten av din arbetsvecka så befinner du dig på resande fot, i genomsnitt 3 dagar per vecka, hos våra kunder. Placeringsort är i Ystad.

Din förmåga att skapa kontakter och språkkunskaper i framförallt engelska är andra egenskaper som vi är intresserade av. Du ska kunna ta egna initiativ och vara självgående, glad pigg och passa in i vårt härliga gäng.

Vi förutsätter B körkort, gärna BE.

Överensstämmer ovanstående beskrivning på dig eller tror du att din person är något för YstaMaskiner, så tag möjligheten och kontakta oss.

För ytterligare information kontakta
Fredrik Lidberg 070-7521999, fredrik.lidberg@ystamaskiner.se

Skriftlig ansökan skickas in senast 2018-11-18 till info@ystamaskiner.se

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Lidberg
Telefon 070-7521999
Email Mejla Fredrik Lidberg
Område Ystad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ystamaskiner.se/
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

YstaMaskiner AB importerar, tillverkar och marknadsför några av marknadens starkaste varumärken inom entreprenad- och lantbruksmaskiner. Våra kunder är främst lantbruk, entreprenadföretag och maskinstationer. Återkommande beställare är också kommuner, landsting och statliga företag.

Vårt sortiment marknadsförs via ett rikstäckande nätverk av utvalda återförsäljare. Ofta levereras produkterna direkt från vårt lager i Ystad. För att ytterligare minska leveranstiden sker dock allt fler leveranser direkt från tillverkare till slutkund. Förutom en genomgående hög kvalitet på vårt maskinsortiment garanterar vi en god servicenivå och reservdelsförsörjning. Vårt logistikcenter i Ystad lagerför de vanligaste reservdelarna till våra maskiner och garanterar korta leveranstider, även direkt från tillverkaren vid behov.

Företaget bildades 1853 och är baserat i Ystad.