Installationselektriker till Olssons Elektromekaniska

Installationselektriker till Olssons Elektromekaniska

Olssons Elektromekaniska söker nu en installationselektriker som ska jobba såväl i egna verkstaden som ute hos olika kundföretag runt om i södra Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Som installationselektriker är du med i både tillverknings- och installationsfasen av elkraft. Vissa delar av arbetet sker ute hos kundföretagen i södra Sverige, vilket innebär att övernattningar på annan ort förekommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som jobbat som installationselektriker. Du är en driven, pålitlig och intresserad problemlösare som är van att jobba självständigt.
Körkort är ett krav.

Information och kontakt

Tillträde snarast
Tjänsten börjar med en anställning hos Wikan Personal och förväntas övergå i anställning hos kundföretaget.

Behandlingarna behandlas löpande så ansök direkt!

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Stefan Johansson, 0417-77 99 81

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Stefan Johansson
Telefon 0417-77 99 81
Område Ystad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 1 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag.