Anläggare

Anläggare

Just nu söker vi en anläggare till en av våra kundföretag i södra Skåne.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter inom anläggning såsom att du är i gropen, du jobbar med återställning, rörläggning, plattsättning mm.

Du arbetar i team och det är därför viktigt att du är engagerad och tycker om att samarbeta med kollegor.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av anläggningsarbete.Du har också erfarenhet av ritningsläsning inom området.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med ovanstående.

Vi söker dig som är prestigelös och ansvarsfull. En person som är flexibel och som kan hugga i där det behövs. Vidare är du en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning, arbetsmiljö och professionella resultat.

Information och kontakt

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid och det finns goda möjligheter att du efter en period som anställd via Wikan Personal får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.

Ansök snarast då urval sker löpande.

För mer information eller frågor kontakta Sebastian 0417-77 99 83.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sebastian Siversson
Telefon 0417-779983
Område Ystad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.