Projektledare kraft och industri

Projektledare kraft och industri

Är du yrkesskicklig, förtroendeingivande och gillar att samarbeta?

Då kommer du att trivas på Umia med Umiamodellen.

Just nu söker Umia Ystad en samarbetsinriktad Projektledare Elteknik, inriktning kraft och industri. Som projektledare på Umia erbjuds du ett varierat arbete med spännande samarbete mellan olika teknikområden. På kontoret i Ystad finns ca 25 trevliga kollegor som ser framemot att välkomna en ny kollega!

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Du kommer att planera, leda och samordna projekt, samt säkerställa att rätt resurser och befogenheter är tillgängliga. Du ser till att ha god framförhållning i personal- och leveransplanering samt har förmågan till långsiktig ekonomisk planering.

Du har arbetat med projektering och projektledning, främst med elkraft inom såväl låg- som högspänning. Även utredningar, konstruktion och driftsättning förekommer. Du är van att arbeta med ställverk och transformatorer både teoretiskt och praktiskt.

Du har många kontakter internt och med uppdragsgivare samt andra entreprenörer och intressenter.

Placeringsort är Ystad. Resor till bl.a. kundmöten och driftsättningar ingår i uppdraget.

På Umia arbetar vi tekniköverskridande, med ett aktivt samarbete mellan olika teknikområden. Vi kallar det Umiamodellen. Det betyder att våra projektledare samverkar för att skapa mervärden och resursutnyttjanden till nytta för hela projektets slutresultat.

Personliga egenskaper/förutsättningar: Vi uppskattar egna initiativ och en förmåga att utveckla nya lösningar inom ramen för arbetsuppgifterna.

Du slutför arbetsuppgifterna och för en kontinuerlig dialog med inblandade personer för att hålla alla uppdaterade. Du är van att samarbeta med kunder och andra parter, och har förståelse för deras engagemang i ett projekt och är lyhörd för kundens önskemål.

Du är en positiv och tydlig ledare, med rutin att dokumentera ditt arbete.

Kort sagt: du är en smidig problemlösare med sinne för relationer.

Visst personalansvar ingår.

Kompetenser/kvalifikationer:
  • Teoretiska kunskaper motsvarande högskoleingenjör elkraft
  • Minst 5 års branscherfarenhet
  • Varit projektledare, ledande elmontör alt. elkonstruktör
  • God datorkunskap med god kännedom om Office-paketet
  • Kunskap om dimensioneringsprogram, motsvarande t.ex. Febdok
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Goda kunskaper i engelska
  • Erfarenhet av ekonomisk planering
  • B-körkort
Umia och Umiamodellen: Umia Ystad är en del av den starkt växande Umia-koncernen som har cirka 850 medarbetare i lokalägda dotterbolag från Luleå i norr till Ystad i söder. Koncernen omsätter ca 1,5 miljarder kronor. Koncernbolag är Umia Sweden AB med huvudkontor i Umeå.

Umia Ystad är en del av Sydregionen som innefattar två bolag, Umia Syd AB och Umia Ystad AB. I Skåne är vi ca 200 anställda och har kontor i Ystad, Simrishamn, Malmö och Trelleborg.

Umia Ystad har ca 100 anställda. Inom Elteknik arbetar ca 50 personer.

Umia grundades 2010 och är en koncern som är drivande inom installationsbranschen. Vi jobbar med el-, rör-, fläkt-, styr-, regler-, säkerhetsteknik samt teknikkonsulting, plus innovation inom processer, teknik och ledarskap.

Läs mer om Umia och Umiamodellen på www.umia.se

Välkommen med din ansökan!

Frågor: kontakta André Stridh, 070-962 78 54
Mer info
Kontaktperson Pernilla Ekman
Telefon 0725981029
Område Ystad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, Trelleborg och Ystad. Dessutom finns Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB, Umia Teknikkonsult AB och Umia Innovation AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka.

Vi tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

Vi kallar vår samarbetsfilosofi för Umiamodellen. Som kund innebär det att du får en projektansvarig som följer med hela vägen. Det blir tydligt och enkelt. För våra medarbetare betyder Umiamodellen samarbete över teknikgränserna, prestigelöshet och dessutom del i Umias bonussystem. Det är medarbetarnas expertkunskap, samarbete och engagemang som är Umias viktigaste framgångsfaktor.