Serviceledare Elteknik

Serviceledare Elteknik

Umia har många spännande uppdrag i Ystad/Simrishamn-området. Just nu söker vi en Serviceledare Elteknik för omgående anställning.

Efter 30 år som ELAN EL&VVS, blev företaget nyligen en del av Umia-koncernen under namnet Umia Ystad. Vi är lokalt delägda, med lokalt förankrad företagsledning och har omkring 90 anställda i Ystad och Simrishamn.

Som serviceledare hos oss blir du en viktig del i Umias samarbetsfilosofi som innebär att alla teknikgrenar samverkar för att uppnå ett slutresultat med högsta kvalitet.

Har du branscherfarenhet, social kompetens och positiva ledaregenskaper, samtidigt som du är yrkesskicklig och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker!

Vår idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet. Vi kallar det Umiamodellen – en samarbetsfilosofi som både våra medarbetare och kunder gillar. Det är inspirerande att jobba mot ett gemensamt mål som sparar pengar till kunderna. Det är kul att jobba hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Umia och Umiamodellen på: www.umia.se
Frågor: kontakta Fredric Ferrari, 073-0389331
Mer info
Område Ystad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.umia.se/
Sista ansökningsdag 14 apr 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, Trelleborg och Ystad. Dessutom finns Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB, Umia Teknikkonsult AB och Umia Innovation AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka.

Vi tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.