Studerande truckförare sökes för extrajobb till XL-Bygg i Ystad

Studerande truckförare sökes för extrajobb till XL-Bygg i Ystad

Är du student eller har ett deltidsjobb och vill jobba extra som truckförare? På XL-Bygg i Ystad erbjuds extrajobbet för dig som har ett flexibelt schema, hög arbetsmoral och som gärna hoppar in vid behov!

Information om uppdraget:

På XL-BYGG Hans Anders kan du räkna med att få precis den hjälp du behöver för att lyckas med ditt byggprojekt. XL-BYGG-kedjan består av cirka 70 byggfackhandlare och cirka 140 försäljningsställen runt om i landet. Då de samverkar i inköp, marknadsföring, affärsstöd och utbildning har de möjlighet att erbjuda bred kunskap och bra produkter till bra priser från marknadsledande leverantörer. Medarbetarna på XL-Bygg är fokuserade på att på bästa sätt serva företagets konsument- och proffskunder med stort fokus på att göra butiker till en källa för inspiration med produktutställningar av bästa skick.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av varumottagning, orderplock och truckkörning både inomhus och utomhus på lagrets brädgård. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter så som varupåfyllning och renhållning. Arbetsuppgifterna är varierande och du som medarbetare förväntas kunna ge förstklassig service med ett hjälpsamt bemötande mot kunderna på XL-Bygg. Arbetspassen kommer vara förlagda kl. 07.00-16.00, främst tisdag-torsdag, men andra tider och dagar kan förekomma.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande på högskola, universitet eller Komvux, eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du behöver också vara en team player som visar stark arbetsvilja, driv och engagemang för arbetet du utför. En positiv attityd mot kunder såväl som kollegor och en tro på att samarbete räcker längst, gör att du kan passa för tjänsten.
Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en positiv arbetsinsats.
  • Visar intresse och respekt för ditt arbete och dina kollegor.
  • Flytande svenska i både i tal och skrift.
  • Har god datorvana och god fysik.
  • Truckkort A+B och god truckvana
  • Är lösningsorienterad
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
  • Söker ett långsiktigt extrajobb
Företaget ligger i Ystad. Om du inte bor i Ystad är det ett krav att du har tillgång till egen bil då det är svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik.

Intresserad? Sök då tjänsten redan idag! Vi gör löpande urval och kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat.

Sökord: XL-Bygg, bygghandel, lager, lagerjobb, extrajobb, truckförare

Sökord: truckförare, byggvaruhandel, Ystad, lagerarbetare, XL Bygg

Sökord: truckförare, byggvaruhandel, Ystad, lagerarbetare, XL Bygg
Mer info
Område Ystad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 aug 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com