Företagssäljare för Securitas Direct i Skåne

Företagssäljare för Securitas Direct i Skåne

Jeesec Larm Skåne AB, söker en företagssäljare som kommer arbeta med försäljning av larm och kameralösningar till företagskunder. Har du siktet inställt på en karriär inom teknisk försäljning är detta det perfekta jobbet! Företaget är ledande inom sin bransch och står för hög kvalité och har ett mycket starkt varumärke på marknaden. Du kan läsa mer om vårt erbjudande till företagare på www.securitasdirect.se.

Om tjänsten

Som företagssäljare kommer du att arbeta med att etablera kontakt med nya företagskunder och sälja Securitas Directs larmlösningar. Arbetet är självständigt där du på egen hand kommer att planera dina dagar tillsammans med din coach vilket gör att du har stort inflytande över din egen arbetssituation. Det finns mycket rörlighet i rollen och ditt upptagningsområde kommer att vara Ystad med omnejd. I rollen ingår eget resultatansvar samt ansvar för kundaktiviteter och uppföljningar. Vidare kommer du att ansvara för affärsrelationer med såväl blivande som befintliga kunder och arbeta med Securitas Directs produktportfölj.

I rollen ingår eget resultatansvar med ansvar för kundaktiviteter och uppföljningar. Du kommer att ansvara för affärsrelationer med såväl blivande som befintliga kunder och arbeta med Securitas Directs produktportfölj. Som säljare arbetar du aktivt med att göra analyser på vad kunden behöver för larmlösning till sitt företag, för att sedan agera på bästa sätt för att möta detta behov.

Vem passar här?

Du som har ett genuint intresse av teknisk försäljning och säkerhetsprodukter kommer passa bra i rollen. Är du en person som skapar struktur och är uthållig i ditt försäljningsarbete har du goda möjligheter att lyckas som företagssäljare. Är du vidare en trygg person med förmåga att skapa och utveckla kundrelationer så kommer du att nå framgång i rollen. För att uppnå god kvalitet i det du tar dig an är det viktigt att du är noggrann och värdesätter ett väl utfört arbete. Således är du dessutom ihärdig och ger inte upp i första taget utan fokuserar på att uppnå goda resultat.

På Jeesec Larm och Securitas Direct bidrar du till vår fortsatta tillväxt och till en tryggare vardag för fler kunder. Du som kan skilja på rätt och fel, samt förmedla känslan av trygghet och ärlighet till våra kunder, kommer att passa bra in hos oss!

Vi ser att du bör ha dokumenterad säljerfarenhet och det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av säkerhetsbranchen, bevakningsbranchen och säkerhetskoncept.

Lönen baseras både på en garantidel och en provisionsdel.

B-körkort är ett och krav och som sökande är det en självklarhet att du har ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering. Vi utför även bakgrundkontroll av alla som går vidare i rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan! Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Magnus Andersson, 0704-310 507. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag är söndag den 31/12, Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Jeesec Larm Skåne AB är din lokala säkerhetsleverantör i Skåne. Vi säljer och installerar inbrottslarm på uppdrag av Securitas Direct Sverige AB och har funnits sen 1989.

Jeesec Larm arbetar över större delen av Skåne och vår personal utgår från olika orter. På så vis blir vi mer effektiva och får kortare kötider vid service och installation. Vi ansvarar i dagsläget för närmare 5.000 anläggningar runt om i Skåne, och vårt kontor med administration och försäljning ligger i Ystad.

Jeesec Larm är specialister på inbrottslarm, brandlarm/utrymning, passagesystem och kameraövervakning. Vi erbjuder bekymmersfria lösningar genom ett brett produktsortiment inom respektive segment, till mycket konkurrenskraftiga priser. Dessutom har vi finansieringsalternativ och attraktiva serviceavtal.

Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 3.2 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 30 år. Idag är vi marknadsledande med ca 75000 företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet!
Mer info
Område Ystad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (25 dagar kvar)