Sjuksköterska till resursteam Sus i Ystad

Sjuksköterska till resursteam Sus i Ystad

Om arbetsplatsen
Gör skillnad. Varje dag.

Inom Skånes universitetssjukvård (Sus) finns hela bredden. Vi är ett stort universitetssjukhus med verksamhet i både Malmö och Lund, Landskrona, Ystad och Trelleborg. Hos oss finns högspecialiserad vård med rikssjukvård inom fyra områden och en forskning tätt knuten till patientnära klinisk verksamhet. Vi undervisar och handleder studenter, våra framtida medarbetare.

Resursteamet fungerar som ett internt bemanningsföretag, där skillnaden mot ett externt bemanningsföretag är att du är anställd av Sus och har samma trygghet och förmåner som övriga medarbetare. Du har din tillhörighet i resursteamet Ystad, med områdeschef och enhetschef, som utgår från Malmö. Det ger dig närhet och möjlighet till daglig kontakt med din närmaste chef. Du tillhör ett team som består av sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Tillsammans med övriga kollegor i resursteamet är ni en arbetsgrupp som kännetecknas av hög kompetens, servicemedvetenhet, flexibilitet, arbetsglädje och yrkesstolthet.

Att arbeta i resursteamet ger dig en bred kompetens då du hyrs ut till olika avdelningar och därmed får inblick i många olika verksamheter. Medarbetarna i resursteamet känner sig välkomna och uppskattade på deras olika arbetsplatser. Vi är ett härligt team av kollegor med gott samarbete och gott arbetsklimat. Anställningen innebär årsarbetstid med tjänstgöring dag/kväll/natt/helg. Du kan påverka ditt schema och du kompenseras för din flexibilitet och kompetens i lönen.

För en inblick i verksamheten, följ oss på Instagram! #resursteametsus

Arbetsuppgifter
Är du nyfiken på hur det är att arbeta i resursteamet? Vi söker dig som är sjuksköterska och hoppas att du vill börja arbeta hos oss! Vi erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete.

I rollen som sjuksköterska hos oss, arbetar du i första hand på vuxenvårdavdelningar, men du har även möjlighet att arbeta inom andra verksamheter som exempelvis akutmottagning och annan mottagningsverksamhet.

Vi söker dig som vill utveckla både dig själv och verksamheten för en ännu bättre vård. Du erbjuds goda möjligheter till personlig kompetensutveckling och möter dagligen nya spännande utmaningar. Hos oss är inte den ena dagen den andra lik och vi har alltid patientens bästa i fokus. Vi arbetar i tvärprofessionella team, där olika yrkesgrupper arbetar tillsammans för att patienten ska få den bästa vården.

- Att jobba i resursteamet innebär frihet under ansvar och jag gillar känslan av att ha möjlighet att påverka. Eftersom arbetsplatserna varierar ger det oss en bred kompetens och vi har ett flexibelt schema med årsarbetstid. Dessutom har vi en bra löneutveckling och tydligt ledarskap, säger Emilia, sjuksköterska i resursteamet.

När du börjar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion utifrån din tidigare yrkeserfarenhet och kompetens samt bredvidgång med erfarna kollegor så att du ska känna dig trygg när du arbetar i verksamheterna.

Möjlighet finns till tillsvidareanställning, tidsbegränsad eller intermittent anställning.
Du kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid.

Skånes universitetssjukvård erbjuder dig:

- ett gediget och välutvecklat introduktionsprogram utifrån dina förutsättningar
- intern vidareutbildning
- möjlighet finns att arbeta hel- eller deltid
- friskvårdsbidrag
- möjlighet att arbeta deltid tills ditt barn fyller 12 år
- företagshälsovård och arbetsskadeförsäkring
- betald semesterledighet redan under ditt första anställningsår

Kvalifikationer
Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans med andra och delar Region Skånes värderingar välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Du är positiv, trygg och trivs i din yrkesroll och kan snabbt anpassa dig till nya vårdmiljöer, då rollen ställer krav på flexibilitet. Du har din huvudplacering i Ystad men ges även möjlighet att arbeta i Malmö, Lund och Landskrona vilket ökar din möjlighet att se Sus hela spektra av specialistsjukvård. Du har ett professionellt bemötande, god kommunikationsförmåga och god samarbetsförmåga. Du är servicemedveten och ansvarstagande. Drivs du av nya utmaningar och vill vidareutveckla dig kommer du att trivas i resursteamet!

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du har några års yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika specialiteter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

Övrigt
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Ann-Sofie Bond, Enhetschef
Telefon 040-33 11 20
Område Ystad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2020 (5 dagar kvar)