Erfaren el-montör

Erfaren el-montör

Om Företaget

Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft, som möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.
Kvalitet och nöjda kunder är viktigt för Olssons. Basen för verksamheten är Rydsgård men som elmontör arbetar du även med installationer ute hos kunderna.

Dina arbetsuppgifter

Som elmontör är du med i både tillverknings- och installationsfasen av reservkraft. En del av arbetet är installation ute hos olika kunder. I samband med detta är övernattningar vanligt förekommande.

Din bakgrund

Din profil:
Du har minst gymnasial elutbildning och B-körkort.
Du behärskar svenska i tal och skrift och förstår engelska.
Du har goda kunskaper i ritiningsläsning.
Du är noggrann, flexibel, har god samarbetsförmåga och viljan att utvecklas.
Du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten.
Du har lätt för att jobba i team såväl som självständigt, där du bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har egna initiativ och vågar fråga om du kört fast.
Meriterande om du har erfarenhet av reservkraft, ställverk och liknande.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte utan registrera din ansökan direkt!

Ansökningarna behandlas löpande, sök så snart du kan.

Tjänsten börjar med en visstidsanställning hos Wikan Personal och förväntas övergå i tillsvidareanställning hos Olssons Elektromekaniska AB.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Stefan Johansson
Telefon 0417-77 99 81
Område Ystad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en erfaren elmontör, som är redo för nya utmaningar i en expansiv verksamhet, till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård.