Teknisk säljare

Teknisk säljare

Tjänsten innebär bearbetning och utveckling av nya såväl som befintliga kunder och bl a genomföra praktiska demonstrationer.

Troligtvis har du viss säljvana och värderar möjligheten att kunna utgå från Ystad. Du kommer att befinna dig på resande fot framförallt i södra Sverige, cirka en tredjedel av din arbetstid. Därmed förutsätts
B-körkort.

Vi är en effektiv organisation med stor flexibilitet, vilket ger goda möjligheter för utveckling över ett brett område. Det är en fördel om du har teknisk- eller byggbakgrund såväl praktisk som teoretisk. Din förmåga att skapa kontakter och språkkunskaper i framförallt engelska är andra egenskaper som vi är intresserade av.

Överensstämmer ovanstående beskrivning på eller tror du att din person är något för Matek, så tag möjligheten och kontakta oss.

För ytterligare information kontakta Magnus Lasson, 070-253
37 70 eller magnus.lasson@matek.se

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Matek AB, Norra Zinkgatan 3, 271 39 Ystad

E-post: info@matek.se
Mer info
Kontaktperson Magnus Lasson
Telefon 070-253 37 70
Email Mejla Magnus Lasson
Område Ystad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Matek AB importerar och levererar maskiner och verktyg för sten- och betongbearbetning. Vi har ett av den svenska marknadens starkaste utbud med kvalitetsprodukter från världsledande tillverkare. Våra kunder är främst stenhuggare, håltagare, trädgårdsanläggare, kakel- och plattsättare, maskinuthyrare samt kommuner och entreprenadföretag.

Vi är en försäljnings- och serviceorganisation som erbjuder hög kvalitet. Vi levererar alltid direkt till kund utan mellanhänder och jobbar kontinuerligt med att utöka vårt sortiment och erbjuda attraktiva lösningar för våra kunder. Några exempel på varumärken vi för är: Breton, Montresor, Tyrolit,
ADI, CP, WEHA, ICS och Akemi.

Vår målsättning är att bli Sveriges ledande leverantör av maskiner och verktyg för sten- och betongbearbetning.