Fastighetsansvarig

Fastighetsansvarig

Som fastighetsansvarig erbjuder vi dig ett varierat och spännande uppdrag där du ansvarar för en verksamhet med ett 40-tal hyresfastigheter, ett stort antal kulturbyggnader och nyttjanderätter samt byggnaderna på fem gårdsarrenden.

Du kommer att ha det strategiska ansvaret för fastighetsförvaltningens framtida utveckling. I ditt arbete du kommer få upphandla och leda byggentreprenad, ha kontakt med våra hyresgäster, företräda bolaget i föreningar och nämnder mm samt administrera fastighetsinnehavet.

I ditt löpande arbete kommer du att samarbeta med övriga verksamhetsområden och ingår i företagets ledningsgrupp.
Du är en ordningssam person med förmåga att se helhetsperspektiv. Vi värdsätter att du är kommunikativ, handlingskraftig och affärsmässig med en stor portion sunt förnuft och god samarbetsförmåga.

Lämplig bakgrund är byggnadsingenjör eller liknande utbildning i kombination med goda kunskaper inom det agrara området t.ex. byggnadsagronom och med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. GIS-kunskaper är meriterande.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult, via e-post till anna@kajson.se, Märk din ansökan med "Ref.nr. 366"

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till Christian Negendanck, tel. 0733-408102 eller till rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 6 juli 2018
Mer info
Kontaktperson Christian Negendanck
Telefon 0733-408102
Område Ystad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hogesta.se/?page=start
Sista ansökningsdag 6 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Högestad & Christinehof driver verksamhet på 13 000 ha i det sydostskånska landskapet.
Driften omfattar jordbruk med både konventionella och ekologiska grödor, ekologisk nötköttsproduktion, äppelodling, skogsbruk, ekoturism samt arrende- och hyresfastigheter.