Programmerare till Geometra i Ystad

Programmerare till Geometra i Ystad

Har du precis pluggat klart, utvecklat en massa hemma eller drömmer om att få komma igång och bygga något på "riktigt"? Kanske är du rent av trött på det där bolaget som fortfarande sitter och underhåller gammal legacy-kod och behöver något nytt?

Vi söker en programmerare som är sugen på att få jobba med den senaste tekniken, lära sig fortare än man tidigare trott varit möjligt och hitta nya sätt att lösa problem på.

Du brinner för programmering och är insatt i vad som händer i världen av webb-utveckling. Full-stack är inget som avskräcker dig och du tycker det är lika roligt med front-end som back-end. Att förstå hur hela stacken fungerar är viktigt och gör att du kan bidra på alla nivåer i teamet.

Geometra utvecklar just nu en helt ny generation av Geometra och kompletterande tjänster och funktioner som vi tror kommer förändra sättet man arbetar på i byggbranschen. Det är vår övertygelse att Geometra är ett verktyg som på riktigt skapar förändring hos våra användare och vi hjälper dem att göra bättre underlag och kalkyler varje dag för sina projekt.

JavaScript, ReactJS, Redux och NodeJS är sånt som du använt tidigare och känner dig bekväm med, allt annat kan och vill du lära dig längs vägen. På Geometra kommer du även att få arbeta med lösningar som bl.a. inkluderar Auth0, Amazon Web Service, GitHub, iOS, Android, Stripe och
Progressive Web Apps för att nämna några.

Du kommer vara en del av ett litet team och jobbar tätt tillsammans med dina kollegor. Du har hög arbetsmoral, ber om hjälp när du behöver det och en förmåga att förstå the "big picture" i vad som byggs.

Du rapporterar direkt till VD som även leder utvecklingsteamet dagligen.

Praktiskt om tjänsten
Arbetstid: Mån-fre 8–17, i Ystad. Fredagar arbetar du hemifrån om du önskar.

Du som söker har programmerat tidigare och kan visa upp något projekt eller portfölj som du arbetat med.
Du behärskar svenska och engelska både i flytande tal och affärsmässig skrift.
Kunskapskrav: JavaScript, ReactJS, Redux och NodeJS
Utbildning är inget krav men är starkt meriterande, uppvisande och redogörelse av kunskap är viktig.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Sjöbeck
Email Mejla Fredrik Sjöbeck
Område Ystad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.geometrasoftware.com
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Geometra är ett litet bolag med säte i Ystad. Våra kunder befinner sig i huvudsak i Sverige och Norge men sträcker sig även ut i Europa. Över 1500 företag litar dagligen på Geometra för att hjälpa dem i sitt arbete med att ta fram underlag och kalkyler till sina projekt. Det är båda stora som PEAB och Skanska ända ner till enmansbolag och enskilda firmor.

Vi är ett teknikdrivet mjukvaruföretag som utvecklar tjänster och produkter för byggbranschen. Vårt mål; att förändra sättet man arbetar på i byggbranschen genom att göra tjänster och verktyg som är enkla att använda och kapabla att lösa komplexa problem. Geometra som tjänst har varit tillgänglig i Sverige i över 10 år och säljs nu i sin tredje generation.

Med över 30 års erfarenhet både från byggbranschen och mjukvarubranschen, har vi utvecklat olika mjukvarulösningar sedan 80-talet. Vi lanserade molntjänster (2003) innan molnet var uppfunnet som benämning. Vi jobbar med den absolut senaste tekniken för att skapa moderna och fantastiska tjänster till våra användare. Gillar du teknik har du kommit rätt!

Vi tror på en progressiv personalpolitik och i våra anställningsavtal ingår det bl.a. träning på vårt eget gym 2 gånger i veckan under arbetstid. Lönekompensation vid föräldraledighet, tjänstepensionsnivå över genomsnitt samt andra förmåner som arbete hemifrån vid behov och en arbetsform som verkar för att privatliv och arbetsliv ska båda fungera tillsammans. På vårt kontor finns det i dagsläget två hundar regelbundet.