Servicekoordinator till stort företag i Ystad

Servicekoordinator till stort företag i Ystad

Är du serviceminded och noggrann? Har du erfarenhet av att arbete i en koordinerande roll? Vill du arbeta på ett företag där du får stora utvecklingsmöjligheter? Då är denna tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Servicekoordinator har du en mycket viktig position på avdelningen. Du kommer du att ansvara för att löpande följa upp serviceuppdragens framdrigt och ekonomiska utveckling. Du kommer även att arbeta med fakturering, projektadministration, lönerapportering med mera. Nära dig kommer du att ha servicetekniker, serviceledare och kundansvariga.

Din profil

Som Servicekoordinator ser vi att du är social, kommunikativ och noggrann. Då du kommer att arbeta med kundkontakt och serviceärenden ser vi även att du är serviceminded och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av liknande roll
  • Gymnasieutbildning, gärna inriktning ekonomi eller motsvarande
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Engelska
  • Körkort B
  • Erfarenhet av Fortran
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Ystad
Arbetstider: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Ystad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. Företaget levererar lösningar för nya och existerande fastigheter. De fokuserar på lösningar inom ventilation, byggautomation, kyla och rörledning.

Vår kunds huvudmarknader är Norge, Sverige och Danmark och har cirka 3000 medarbete med huvudkontor i Stockholm.

Mer om företaget på intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.