Teknisk säljare

Teknisk säljare

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i vårt marknadsteam som arbetar med försäljning och projektledning. Din roll är att supporta försäljningsorganisationen med offerter och layouter samt hjälpa projektavdelningen med löpande uppdateringar under projektets gång utifrån kundernas behov. Tjänsten är ny och kommer att ha en stor bredd av arbetsuppgifter och ger dig goda möjligheter att växa och utvecklas, beroende på var du befinner dig idag. Resor kan komma att bli en del av ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och som trivs i rollen som spindeln i nätet. Du tycker att det är spännande med kontakt med kunder i olika delar av världen och du är nyfiken och självständig.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterade och du behärskar engelska i tal och skrift. Du har grundläggande kunskaper i AutoCad och behärskar MS Office.
Ytterligare språkkunskaper är ett plus.

Vi erbjuder:
Som teknisk säljare hos oss får du möjlighet att vara med i hela kedjan från försäljning till kundens övertagande av våra maskiner. Vi samarbetar med en internationell försäljningsorganisation och du kommer att vara en viktig medarbetare i vårt team. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och vi erbjuder ett omväxlande och intressant arbete i en internationell miljö.

Ansökan

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt till sales@corrpal.com. Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till Emil Brandström, 0411-53 65 95.
Mer info
Kontaktperson Emil Brandström
Telefon 0411-53 65 95
Email Mejla Emil Brandström
Område Ystad
Yrkesroll Utesäljare, Data & IT, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dücker Corrpal AB i Ystad tillverkar, säljer och installerar maskinlinjer för materialhantering till wellpappindustrin. Vi är en ledande aktör inom vår nisch och vår styrka är vår kvalitet och vår förmåga att flexibelt lösa våra kunders olika behov. Vår marknad är huvudsakligen Europa, men våra installationer finns över hela världen. Vi ingår i tyska Dücker Group, världsledande på logistiklösningar inom wellpappindustrin. Vi är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation med fler engagerade medarbetare.