Servicetekniker

Servicetekniker

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i vårt team som arbetar med att utföra servicearbete på vår automatiseringsutrustning hos våra kunder, framförallt i Europa, men även i andra delar av världen. Tjänsten har en stor bredd av arbetsuppgifter och ger dig goda möjligheter att växa och utvecklas, beroende på var du befinner dig idag.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som stimuleras av problemlösning. Du har erfarenhet av mekaniskt- och elektriskt reparationsarbete samt kunskap i pneumatik. Du har goda kunskaper i engelska och innehar körkort.

Förutom ovanstående önskemål så ser vi gärna att du har förmågan att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du tycker om att resa och uppvisar ett gott kundbemötande. Ytterligare språkkunskaper är ett plus.

Vi erbjuder:
Som servicetekniker hos oss har du ett fritt arbete, samtidigt som du får uppbackning av vår personal på plats i Ystad. Du kommer att bli en viktig medarbetare i vår växande serviceorganisation och hitta drivkraft i uppskattningen hos våra nöjda kunder. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och vi erbjuder ett omväxlande och intressant arbete i en internationell miljö.

Ansökan
Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt till sales@corrpal.com. Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till Jasmine Hughes, 0411-53 99 59.
Mer info
Kontaktperson Jasmine Hughes
Telefon 0411-53 99 59
Email Mejla Jasmine Hughes
Område Ystad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dücker Corrpal AB i Ystad tillverkar, säljer och installerar maskinlinjer för materialhantering till wellpappindustrin. Vi är en ledande aktör inom vår nisch och vår styrka är vår kvalitet och vår förmåga att flexibelt lösa våra kunders olika behov. Vår marknad är huvudsakligen Europa, men våra installationer finns över hela världen. Vi ingår i tyska Dücker Group, världsledande på logistiklösningar inom wellpappindustrin. Vi är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation med fler engagerade medarbetare.