Mekanisk konstruktör

Mekanisk konstruktör

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i vårt team som arbetar med framtagning av tillverkningsunderlag till våra standardmoduler, samt beredning av maskindokumentationer.Arbetet sker i Inventor och Auto-Cad.

Vem är du?
Vi söker dig som arbetar strukturerat, stimuleras av problemlösning och har lätt för att samarbeta med andra. Du har goda kunskaper i Inventor och Auto-Cad och arbetar obehindrat i MS Office. Du behärskar svenska och engelska (vårt koncernspråk) i tal och skrift. Kunskap i affärssystemet Monitor är meriterande.

Vi erbjuder:
Vi har all utveckling och kompetens på plats i Ystad och som mekanisk konstruktör hos oss är du en viktig kugge i vår produktionskedja. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och vi erbjuder ett omväxlande och intressant arbete i en internationell miljö.

Ansökan
Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt till sales@corrpal.com. Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till konstruktionschef Per-Olle Persson, 0411-53 65 90.
Mer info
Kontaktperson Per-Olle Persson
Telefon 0411-53 65 90
Email Mejla Per-Olle Persson
Område Ystad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dücker Corrpal AB i Ystad omsätter drygt 200 msek och har ca 45 anställda. Vi säljer, tillverkar och installerar maskinlinjer för materialhantering till wellpappindustrin.

Vi är en ledande aktör inom vår nisch och vår styrka är vår kvalitet och vår förmåga att flexibelt lösa våra kunders olika behov. Vår marknad är huvudsakligen Europa, men våra installationer finns över hela världen. Vår huvudägare är Göpfert Maschinen Gmbh, www.goepfert.de, som är världsledande på konverteringsmaskiner till wellpappindustrin.
Vi är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation med fler engagerade medarbetare.